Sirena Marine, sınıfının en geniş teknesi olan Sirena 88’in ikinci gövdesini suya indirdi. Tasarımı, dünyaca ünlü tasarımcılar German Frers ve Cor D. Rover’ın imzasını taşıyan Sirena 88’in ikinci gövdesi, Aralık ayında Amerika’ya doğru yola çıkacak.

 

27 metrelik bir tekne hacmine sahip Sirena 88’in ilk gövdeye göre müşteri istekleri de göz önünde bulundurularak tekne içi merdiven tasarımı, dashboard ve kaptan köşkü optimize edildi.

Sanmar, Robert Allan Ltd tasarımı 300. römorkörünü teslim etti Sanmar, Robert Allan Ltd tasarımı 300. römorkörünü teslim etti

 

Ayrıca mürettebat kabini büyütülen Sirena 88’in kullanım alanı artırılan garajına, tender bot ile jet ski sığabiliyor.

 

Sirena 88, yükseltilmiş kaptan köşkü, 5 kamarası ve panoramik manzaraya sahip 1 ana kamarasıyla ile büyük bir hacme sahip. Yerden tavanın yarısına kadar yükselen cam paneller kamaralara aydınlık veriyor.

 

Tekne lüks bir Beach Club'a dönüşebiliyor

 

Ana güvertedeki yemek masasında 10 kişi ağırlanabiliyor, kıç tarafındaki oturma grubu ise yine konuklarla zaman geçirmek için tasarlandı. Ön güvertedeki güneşlenme alanı tekneyi lüks bir beach club’a dönüştürüyor. Kokteyl masası, yemek masası, barı ve opsiyonel jakuzisiyle Sirena 88’in flybridge’i sosyalleşme alanı olarak kullanılacak.

 

Karbon fiber ile üretildi

 

Sirena 88’in daha hafif bir gövde ve daha dengeli bir seyir için karbon fiber ile üretildi. Maksimum hızı 25 knot’a kadar çıkabilen Sirena 88’in, 9 knot’ta 2,100 deniz miline ulaşması hedefleniyor.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi