Yunan Adaları’nda güzel bir turu hangi sevgili istemez! Hele ki bu tur denizin ortasında seyahat ederek mavi romantizmi doya doya yaşayacağınız, birlikte yeni destinasyonlar yeni kültürler keşfedeceğiniz bir tur ise. 14 Şubat’ta sevgilinize, sevdiklerinize alacağınız en güzel hediye bir cruise bileti neden olmasın! Celestyal Cruises ile Yunan Adaları turlarında erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın; sevdiklerinizi de cebinizi de mutlu edin. Bu hediyeyle yaz tatilinizi şimdiden planlamış olacak; Yunan Adaları’nı birlikte keşfetmek ve cruise tecrübesini yaşamak için hayaller kurmaya başlayacaksınız.

Dünya çapında cruiser’ların Cruise Critic Awards’da 4 kategoride ‘en iyi’ seçtiği Celestyal Cruises, yeni sezonda da Ege’nin en güzelleri Mikonos, Santorini, Rodos, Girit, Milos, Patmos gibi çok sevilen Yunan Adaları ile Atina’yı gezdirmeye devam edecek.

“Yat ve tekne sektörü 2024’te de büyüyecek” “Yat ve tekne sektörü 2024’te de büyüyecek”

Celestyal Cruises, uluslararası standarttaki konforlu gemileri Celestyal Olympia ve Celestyal Crystal gemilerinde 359 Euro’dan başlayan fiyatlarla 3, 4 ve 7 gecelik vizesiz ve her şey dahil Yunan Adaları turlarıyla misafirlerini ağırlayacak. Iconic Aegean turları Mart ayında, Idyllic Aegen turları ise Nisan’da başlıyor.

Editör: Haber Merkezi