Setur Marinaları’nı Türkiye ve dünyadaki pek çok marinadan farklılaştıran önemli bir özelliği ise zincir marina uygulamaları. Sinerji Zincir Kampanyası ile herhangi bir Setur Marinası’yla yıllık sözleşme yapanlar, her Setur Marinası’ndan 30'ar gün ücretsiz konaklama hakkı kazanıyor. Kampanya bir marina ile yıllık bağlanma sözleşmesi imzalayanlara diğer 9 marinada birer ay olmak üzere dilediğince gezmesine imkan tanımaya devam ediyor. 30 gün ücretsiz konaklama sonrası 60 gün 50 indirimli ve 50 indirimli konaklamaların da 30 günü yıllık sözleşmeye hediye ediliyor. Setur Marinas kuzeyden güneye Kalamış & Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Antalya ve Finike olmak üzere Akdeniz çanağını saran toplam 10 marinasıyla denizcilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 

 

Denizde kal, fırsatlara yelken aç

 

Setur Marinas mobil uygulaması üzerinden rezervasyonunu tamamlayanlar, 2021 Mayıs ayına kadar kışlama kampanyasının indirimli fiyatlarıyla denizde kalıyor. 15 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Setur Marinas Yalova’da yüzde 50, Ayvalık, Çeşme ve Netsel Marmaris marinalarında yüzde 40, Midilli’de yüzde 35, Kaş ve Finike’de yüzde 30 indirimden yararlanabiliyorlar. Peşin ödemelerde ve herhangi bir kampanyaya dahil olmayan tekneler için geçerli olan fırsat için minimum sözleşme süresi 3 ay olarak belirlendi.

 

 

“Vergi istisnası” yat üretimini zorluyor “Vergi istisnası” yat üretimini zorluyor

Denizde ve karada sayısız ayrıcalık

 

Toplamı 12 aya gelen sözleşmelerle Setur Marinaları’nın sizin seçeceğiniz 2 veya 3 marinasında avantajlı yıllık bağlama fiyatları ile konaklama fırsatı sunuluyor. Günlük sözleşmelere ödenen ücretler de kumbaraya aktarılarak, yıllık bağlama sözleşmesine indirim olarak yansıtılıyor. Yıllık sözleşmesi olanlara teknelerini satılığa çıkardıklarında ücretsiz 2 lift, satış sonrası ise sözleşme devri ve yüzde 50 indirimli konaklama imkânı sunuluyor. Yeni tekne sahipleri de unutulmamış, son 2 yıl içerisinde alınan sıfır teknelerin ilk çekme ve atması ile bağlama sözleşmesinin ilk yılına yüzde 10, ikinci yılına yüzde 5 indirim hediye. Yıllık bağlama sözleşmelerinde ise her yıl için yüzde 2, 10. yıl yüzde 20, 11. yıl ve sonrasında yüzde 25 indirim fırsatı da devam ediyor. Setur Marinas’ın halihazırdaki müşterileri, yıllık sözleşme yapmak amacıyla getirecekleri her bir arkadaşı ve kendisi için 30’ar gün ücretsiz konaklama kazanıyor. Bağlı bunulan marinada karaya çekilemeyen tekne için başka bir Setur Marinası’nda ücretsiz kara park, çekme ve atma hizmeti. Yıllık sözleşmeli tekneye acil durumlarda ücretsiz kara park ve yüzde 50 indirimli çekme ve atma hizmeti de veriliyor.

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi