Denizcilik sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) ile Türk Armatörler Birliği organize ettiği seminer ve eğitimlerle sektörün gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. İki kuruluş bu kapsamda 4 Şubat tarihinde “Günümüz Deniz Taşımacılığında Makine Hasarları, Çıkarılan Dersler ve Alınabilecek Önlemler” konulu seminer düzenleyecek.

 

Gemilerin teknik olarak işletilme süreçlerinde insan hatalarından kaynaklanan makine hasarları ve sorunları konusundaki olay incelemelerinin anlatılacağı seminerde katılımcılar, yaşanmış gerçek olaylar üzerinden hasarlar konusunda bilgilendirme yaparak yaşanan hatalardan ders çıkarılmasını hedefliyor. Ayrıca tecrübelerin aktarılmasıyla teknik arıza indikasyonlarında personelin doğru karar alma yetisi geliştirilerek, önleyici tedbirler konusunda farkındalık oluşması sağlanacak.

Maersk: "Konuşlandırmada değişiklik yapmadık" Maersk: "Konuşlandırmada değişiklik yapmadık"

 

4 Şubat’ta Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek seminerin açılış konuşmalarını İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran ile Türk Armatörler Birliği Başkanı Ahmet Bedri İnce yapacak.

 

Açılış konuşmalarının ardından 13.20 – 14.30’daki “Hasar Olay İncelemeleri” konulu ilk oturum ve ardından saat 15.30-16.15’te gerçekleşecek “Hasar olay incelemeleri firma sunumları ile ikinci oturum ve ardından saat 16.30-17-30’da gerçekleşecek panel ile devam edecek.

 

Seminer Türk Armatörler Birliği Başkan Yardımcısı Cihan Ergenç’in kapanış konuşmasıyla sona erecek.

 

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi