Amerika’nın en büyük markalarından Schaefer Yachts, Avrupa piyasasına açılıyor. Firma çıkış noktası olarak Türkiye’yi ve distribütörünü ise Sofi Yacht olarak belirledi.

 

PININFARINA tasarımlarını da  kullanan ve 8-25 metre arası Amerikan tipi performans teknelerinin dizayn ve inşasında global liderlerden biri olan Schaefer Yachts, Güney Amerika’nın en büyük ve teknolojik tersanesi olarak biliniyor.

 

“Vergi istisnası” yat üretimini zorluyor “Vergi istisnası” yat üretimini zorluyor

Yaklaşık 30 yıldır yatçılık sektörünü domine eden ve yüksek kalite standartlarını koruyan marka, şimdiye kadar sadece ABD, Güney Amerika ve Avustralya’ya 3 bin 600’e yakın tekne teslim etti. Ayrıca hala yılda 200 adedin üzerinde tekne inşa ediyor.

 

5-10 yıl gövde, 2 yıl da genel garanti veren Schaefer Yachts, sadece karinayı değil teknenin her yerini vakum infüzyon teknolojisi ile ürettiği için müşterilerine sağlamlığı yüksek, yakıt tüketimi düşük ve yüzde 30 daha hafif olan yatlar sunuyor.

 

Ayrıca, tüm tekneler 5-eksen CNC makinesi ile modellendiği ve tek parça kalıptan çıkarıldığı için, yüzey kalitesi çok yüksektir ve osmoz riski sıfır.

 

 

 

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi