Malezya merkezli petrol ve gaz şirketi Sapura Enerji’nin yan kuruluşları 148.4 milyon dolar değerinde bir dizi sözleşme imzaladı.

 

Sapura Enerji yaptığı açıklamada şirketin mühendislik, inşaat, sondaj alanlarında çalışan yan kuruluşlar tarafından sözleşmelerin yapıldığı belirtildi.

 

Küresel sera gazı vergisi 2027'de uygulamaya konulabilir Küresel sera gazı vergisi 2027'de uygulamaya konulabilir

Sapura mühendislik, Katar ile Al-Khalij sahasına, korozyona dayanıklı alaşım ile kaplanacak boru hatları anlaşması imzalandı. Katar açıklarında, anakara kıyılarının yaklaşık 110 kilometre doğusunda yer alan Al-Khalij sahasında çalışmaların 2022’nin ikinci çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

 

Yine Malezya ve Tayland ortak çalışma alanı olarak hem deniz hem de kiralama ve mühendislik alanlarında bir sözleşme imzalandı. Carigali-PTTEPI İşletme Şirketi ile imzalanan sözleşmeye göre, çalışmaların 2022’nin üçüncü çeyreğine kadar tamamlanması planlanıyor.

 

In Kongo , sondaj kulesi için sözleşme imzaladı. Sapura sondajı, Kongo açıklarında üç ay boyunca 2021'in dördüncü çeyreğinden başlayarak üç kuyu için sondaj kulesi hizmeti verecek.

 

Sapura Energy , Güney Amerika'da iki büyük projenin yanı sıra Eylül ayında Fildişi Sahili'nde bir sondaj sözleşmesi imzaladığını hatırlattı.

 

7DENİZ - ÖZEL

Editör: Haber Merkezi