Yunan gemi sahipleri daha fazla suezmax için imzaları attı Yunan gemi sahipleri daha fazla suezmax için imzaları attı

Seyşeller Liman İdaresi, dünyanın en önemli römorkör üreticilerinden biri olan Sanmar'dan yeni bir römorkör satın aldı. Seyşeller Liman İdaresi filosuna eklenen Robert Allan tasarımı Bogacay XLI serisi römorkör Port Victoria'daki yeni evine vardığında römorkörün adı açıklanacak.

 

Seyşeller Liman İdaresi Port Victoria'da genişleme projesi kapsamında yeni bir rıhtım inşa ediliyor. 270 metre uzunluğunda olan Port Victoria, denize doğru 40 metre uzatılacak. 600 metrelik yeni rıhtım, daha büyük gemileri veya 250 metre uzunluğa kadar iki tekneyi aynı anda barındıracak. Gemilerin, depolama alanlarının ve ambarların yüklenmesi ve boşaltılması için iki mobil vinç kurulumu için de yer açılacak.

 

Bu yeni römorkörün satın alınması bu planları destekliyor ve limanın planlanan iyileştirme ve modernizasyonunda bir başka kilometre taşını temsil ediyor.

 

Türünün tek örneği  

 

Seyşeller Limar İdaresi Deniz Mühendisliği Direktörü Jean-Paul Marie, yeni römorkörün son teknoloji ve filolarında türünün tek örneği olacağını belirterek, "Kesinlikle büyük bir destek görecek ve tam doğru zamanda geliyor. Sanmar, üzerinde anlaşılan tüm standartları yerine getirdi" dedi. 

 

Sanmar kaliteyi sunan bir şirket 

 

Seyşeller Limar İdaresi Başkan Yardımcısı Allen Chetty ise, "Sanmar, sadece gemi inşa etmekle kalmayan, dostluk kuran ve kaliteyi de sunan bir şirket. Seyşeller Liman İdaresi tarafından temin edilen bu römorkör, konvansiyonel olmayan ilk römorkörümüzdür ve Sanmar, ASD römorkörlerine geçişte bize liderlik etmek için seçilen ortaktır. Teknik teslimat sırasında, Sanmar personeli tüm sorularımızı yanıtlamak ve taleplerimizi karşılamak için ellerinden geleni yaptı" değerlendirmesini yaptı. 

 

Son olarak Sanmar Ticari Direktörü Rüçhan Civgin da, Sanmar için müşterileriyle uzun vadeli güven inşa etmenin ve her zaman fazladan yol kat ederek sürdürmenin önemini vurguladı. Civgin, şunları söyled; "Başarılı ticari müşterilerde olduğu gibi önce gelir ve Seyşeller Liman İdaresi'ndeki yeni arkadaşlarımızın, ihtiyaçları arttıkça gelecekte Sanmar'a dönecek kadar mutlu ve kendinden emin olacaklarını umuyoruz." 

 

7DENİZ 

 

Editör: Haber Merkezi