Royal Caribbean International, Celebrity Cruises ve Silversea Cruises, gemide çalışmaya devam edebilmeleri için mürettebat üyelerine bir mektup göndererek COVID-19 aşısı yaptırmalarını istediği belirtildi.

Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı

 

Royal Caribbean Group'un gemi mürettebatına yazdığı mektupta "Şimdiye kadar, birkaç aşının Covid-19'un hem hafif hem de şiddetli semptomlarını önlemede etkili olduğu görüldü ve bunları, hizmete sağlıklı bir şekilde dönmemizin önemli bir bileşeni yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle, gemilerimizde çalışmaya dönmeniz için planımızın bir parçası olarak mürettebatımız için aşıların gerekli olmasını bekliyoruz" denildi.

 

Royal Caribbean Group yetkilileri tarafından yapılan açıklamada personelinin aşılarını nasıl,  ne zaman ve nerede yapabileceklerinin henüz ancak ayrıntılar üzerinde çalıştıkları kaydedilerek, "Süreç, nerede yaşadığınıza, bir sonraki sözleşmenizin zamanlamasına ve halihazırda gemide veya seyahatte olup olmadığınıza bağlı olarak farklı olabilir" dedi. . Bu ayrıntılar üzerinde çalışırken sabrınız için teşekkür ederiz ”denildi. 

 

7DENİZ - ÖZEL 

Editör: Haber Merkezi