Yüksek Öğretim Kurumu tarafından Piri Reis Üniversitesi’ne “Uluslararası İşbirliği Üstü Başarı Ödülü verildi. Ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, tarafından verildi.

 

Türkdeniz’deki habere göre, Piri Reis Üniversitesi; yurt dışındaki yükseköğretim ve araştırma kurumları ile yapmış olduğu “sonuç üreten işbirlikleri kapsamında ve Katar Deniz Harp Okulu'nun İhdası işbirliği projesi ile Yüksek Öğretim Kurumu tarafından “Uluslararası iş birliği ödülüne layık görüldü.

 

Türk Deniz Eğitim Vakfı’nın kurucusu olduğu Piri Reis Üniversitesi, Deniz Ticaret Odası'nın öncülüğü ve desteğiyle Türkiye yüksek öğretimi ve denizciliğinin tarihten bugüne ulaştığı yeteneklerinin harmanlanması ile Dünya Denizcilik eğitim ve öğretiminde bir Türk markası olma hedefine doğru büyük bir adım atmış oldu.

Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi'nde yeni sınıflar açıldı Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi'nde yeni sınıflar açıldı

 

Uluslararası Denizci Üniversiteler Birliği’nin tam üyesi olan Piri Reis Üniversitesi aynı zamanda Karadeniz Denizci Kuruluşlar Birliğinin başkanlığının yanı sıra bugün çok sayıda uluslararası proje yürütüyor ve kurumlar ile işbirlikleri yapıyor.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi