Fuar organizatörü firma tarafından basına gönderilen yazı şöyle;

Coronavirus-COVID-19 salgınının bir sonucu olarak karşılaştığımız artan zorluklar ve aynı zamanda Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Yunan Hükümeti yönergelerine uyarak, katılımcılarımızın ve ziyaretçilerin sağlık ve refahını koruma ihtiyacı gereği göz önüne alındığında, Posidonia 2020'yi 1-5 Haziran 2020 tarihinde Atina Metropolitan Expo'da yapılması planlanan, ilgili tüm Posidonia spor etkinlikleri ve konferanslarını 26-30 Ekim 2020'ye ertelemek zorunda kaldık.

 

Normal tarihler arasındaki olası belirsizlik, Posidonia'nın uluslararası karakteri ve katılımcılarımızın ve ziyaretçilerin şimdi seyahat ve lojistik düzenlemelerinin yanı sıra fuarda sergileyecekleri ürünlerin gönderilmesinde uyguladıkları baskı göz önüne alındığında, bu kararı erteleyemeyeceğimiz sonucuna vardık.

 

Bu adımı, Ekim tarihleri için anlaşmalarını ve desteklerini teyit eden Posidonia’nın Destekleyici Kuruluşlarına danışarak attık.

 

Katılımcılarımızın, ziyaretçilerimizin ve fuarın kendi yararına şu anda harekete geçmenin gerekli olduğuna inanıyoruz.

 

Önümüzdeki birkaç gün boyunca Ekim programıyla ilgili daha fazla ayrıntılı organizasyonun web sitesinde yer alacak.

 

Fuar organizatöründen gönderilen metnin orijinali şöyle:

 

POSIDONIA RESCHEDULED FOR OCTOBER 2020

In view of the escalating challenges we all face as a result of the Coronavirus-COVID-19 pandemic and the need to safeguard the health and wellbeing of our exhibitors and visitors while at the same time complying with WHO and Greek Government guidelines, we have decided to postpone Posidonia 2020 from the 1st to 5th June 2020 to the 26th to 30th October 2020 at the Athens Metropolitan Expo, together with all related Posidonia sports events and conferences.

 

Given the uncertainty currently surrounding our original dates, the international character of Posidonia and the pressure our exhibitors and visitors are under in actioning now their travel and logistical arrangements as well as the shipment of their exhibits, we concluded that we could not delay this decision any longer.

ABD’den Kızıldeniz’de balistik füze hamlesi ABD’den Kızıldeniz’de balistik füze hamlesi

 

We have taken this step in consultation with Posidonia’s Supporting Organisations who have confirmed their agreement and support for the October dates.

 

We believe that taking action at this time was necessary for the benefit of our exhibitors, our visitors and the exhibition itself.

 

Over the next few days further details of our October schedule will be available on our website.

Editör: Haber Merkezi