Her genç kızın rüyası pırlantalı bir takı sahibi olmak. Genel ritüellerimizden olan nişan ve düğünlerde takı isterken altın yerine artık pırlanta talebi olmaktadır. Zarafeti, uyumu ve göz kamaştırıcı etkisi ile şıklığınıza şıklık katan pırlantanızı Lizay pırlantadan alarak kazançlı çıkın.

 

Modern Tasarımlar

Birbirinden farklı modern tasarımların yer aldığı Lizay pırlantanın sitesinden de pırlantalı tektaş ve diğer aksesuarları inceleyebilir aradaki farkı görebilirsiniz. Ücretsiz ve sigortalı teslim kargo, sertifikalı, ücretsiz bakım, güvenceli ürünlerin adresi olan site sevdiklerinize hediye alımlarında da tek adresiniz olmalı. Her daim göz kamaştırtan baget pırlanta aksesuarlar özgün olup yalnızca ruhunuz ve size hitap edecek incelikte üretiliyor. Sevginin ve aşkın en ölümsüz mücevheri olan baget pırlantalı hediyeler kaybetmekten korktuklarınızı hep kazanmanız için en iyi neden.

 

Usta Ellerde Üretim

Pırlantalı kolye, küpe, bileklik, yüzük, alyans ve diğer modellerin tamamı ustaların zihinlerinde tasarlanarak ellerinde üretildi. Müşteri memnuniyeti ile çalışan firma gönül ve göz zevkine hitap edecek pırlantaları hem yurt içi hem de yurt dışına pazarlamaktadır. Firmanın satışa sunulduğu her bütçeye ve her zevke hitap eden seçme bolluğu tasarım pırlantalardan seçerken zorlanacağınız tek nokta karar aşamanız olacaktır.

 

Neden Pırlanta?

Elmasın işlenmemiş hali olan pırlanta bayanlarında nadide olması ile ortak payda olmaktadır. Nadide bir pırlanta nadide bir bedende taşınmalıdır gerek yüzük, gerek küpe ve gerekse diğer şekillerde. Baget pırlanta işçiliğinin tek adresi olan firma feminen görünmenin yolunun pırlantalar ile bezenmiş parmak, boyun, bilek ve kulaklardan geçtiğine dikkat çekerek ürünlerini özenle tasarlıyor. Firmanın tasarımlarında kullandığı gümüş, altın ve platin ile uyumlu pırlantalar bir arada daha farklı ve büyülü bir atmosfer oluşturuyor. Firma taleplerinizi en kısa sürede değerlendirmekte ve size ulaştırmaktadır.

 

Editör: Haber Merkezi