Akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerinde hizmet veren lider firmalardan Petrol Ofisi, POSIDONIA 2022 Uluslararası Gemicilik Fuarı’nda stant açarak misafirlerini ağırladı. Yatırımlarına her geçen gün hız katarak devam eden firmanın standı da ziyaretçi akınına uğradı. Fuara ilişkin 7deniz.net’e değerlendirmelerde bulunan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Deniz Satışları Müdürü Özgecan Albayrak, pandemi nedeniyle 4 yılın ardından gerçekleşen fuara ve standlarına gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Pandemi sürecinde yüz yüze iletişimin çok mümkün olamadığını ve bu nedenle fuarda çok daha yoğun bir diyalogun göze çarptığını aktaran Albayrak, “Petrol Ofisi olarak ilk defa katıldığımız fuar, beklentilerimizin çok üstünde geçti” dedi.

İran'ın İsrail'e saldırısının etkisiyle petrol 100 dolara yaklaştı İran'ın İsrail'e saldırısının etkisiyle petrol 100 dolara yaklaştı

 

BU YOĞUN İLGİ MEMNUNİYET VERİCİ

 

Fuar boyunca uzun zamandır göremedikleri iş ortakları ve müşterileriyle görüşme fırsatı bulduklarını aktaran Albayrak, “Bizim için güzel tecrübe oldu ve çok verimli geçti. Petrol Ofisi’nin marka olarak bilinirliği oldukça yüksek. Bunu, küresel denizcilik camiasının böylesine prestijli bir buluşmasında gösterilen yoğun ilgiyle bir kez daha gördüğümüz için gururluyuz. Türkiye’ye uğrak yapan birçok armatör ile görüşme fırsatı yakaladık. Denizcilikteki akaryakıt markamız olan PO Marine’i yakından tanıyorlar. Yine madeni yağ tarafında da Chevron ile bir iş birliğimiz de, armatörler tarafından takdir ve talep görüyor. Birçoğunun Türkiye’deki stratejik iş ortağıyız. Akaryakıt ve madeni yağ markalarımızla sektöre üstün hizmet vererek liderliğimizi korumaya devam ediyoruz. Bu önemli uluslararası arenada, hem akaryakıt hem de madeni yağ tarafında gördüğümüz ilgi gayet memnuniyet verici” diye konuştu.

 

 

7DENİZ 

 

Editör: Haber Merkezi