Kocaeli’nde Singapur bandıralı bir gemiden palm yağı aktarılırken sızıntı oldu. Donarak kıyaya vuran palm yağı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri temizlik çalışması yaparken kirliliğe neden olan gemiye 400 bin TL ceza kesildiği bildirildi. Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir limanda gemiden palm yağı aktarıldığı sırada sızıntı oldu. Denizde donarak kıyaya vuran palm yağı için temizlik çalışması yapılırken kirliliğe neden olan Singapur bandıralı gemiye 400 bin TL ceza kesildi.

KİRLİLİĞE NEDEN OLDU

Karadeniz'deki NATO tatbikatı 13 ülkenin katılımıyla sürüyor Karadeniz'deki NATO tatbikatı 13 ülkenin katılımıyla sürüyor

Körfez'deki bir limanda bugün gemiden palm yağı aktarıldığı sırada sızıntı oldu. Bir miktar palm yağı denize aktı. Denizde donan palm yağı kütleler halinde kıyıya vurdu. Limanın bulunduğu sahilin bir kısmında kirliliğe neden olan palm yağını görenler, yetkililere haber verdi.

KIYIYA VURAN YAĞ TOPLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ve gemi personeli, beyaz kütleler halinde kıyıya vuran palm yağını topladı.

400 BİN TL CEZA KESİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Singapur bandıralı gemiye 400 bin TL ceza kesti.

Editör: Haber Merkezi