Dünyanın en lüks kruvazirlerinden biri olan Orient Queen, Lübnan'dan düzenlediği ilk seferinde 145 mürettebat ve 151 yolcusuyla Antalya'nın Alanya ilçesine demir attı. Gemiden inen çoğunluğu Lübnanlı yolcular mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde karanfillerle karşılandı.

 

Mehter marşı eşliğinde gemiden inen turistlere Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp tarafından karanfil verildi. Turistlerden bazıları şehir merkezine alışverişe çıkarken, bazıları ies otobüsleriyle ilçenin tarihi yerlerini gezmeye gitti.

 

 

'Gemi 20-24 sefer gelecek'

 

Sezonu açtıklarını belirten acentenin Lübnan sorumlusu Bassam Hade, "Sezonu açtık, normalde bizim gemi sadece her pazartesi gelir, sonra Yunan adalarına gider. Bu sene özel yaptık. Sezondan bir hafta önce sadece 4 gün Alanya’da. Beyrut-Alanya seferlerini başarabilecek miyiz diye düşünüyorduk ve başardık. Bu gemi daha ilk, biliyorsunuz daha Ramazan bitmedi, 150 kişi geldi, bu iyi bir şey. İnşallah bu seferlere devam edeceğiz. Sezon 10 Haziran’da başlıyor. Sezonda gemi 20-24 sefer gelecek. Güzel bir şey olacak inşallah” dedi.


7DENİZ

Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başladı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başladı

Editör: Haber Merkezi