Türk denizcilik sektörünün sigortacılık faaliyetleri alanında önemli hizmetler sunan şirketlerinden OMNİ Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri LTD. Şrt. Ve GTG Sigorta ve Reasürans Brokerleri A. Ş.  güçlerini birleştirme kararı aldı.

 

OMNİ Sigorta tarafından  yapılan açıklama şöyle:

 

“Değerli Müşterimiz, İş Ortaklarımız ve Tüm Diğer Dostlarımız,

 

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması

Türkiye ve yakın coğrafyasındaki ülkelerde deniz sigortaları alanında müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hem sigortalıların hem de sigorta şirketlerinin güvenini kazanmış ve sektörün öncülerinden olan Omni Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri Ltd. Sti. ve GTG Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. günümüze kadar azim ve şevk ile devam ettirdikleri brokerlik hizmetlerinde güç birliğine gitmeye karar almışlardır.

 

Bu sürecin sonucu olarak her iki ekip 30 Ocak 2020 tarihi itibari ile özellikle yurt dışı sigorta piyasaları nezdinde artan bir güçle sizlerin haklarını savunmaya devam edeceklerdir. Bu birleşme, her iki şirketin de çalışma prensipleri konusunda herhangi bir değişikliğe mahal vermeyecek olup, tek gayesi küreselleşen dünyamıza ayak uydurabilmek, portföyümüzü geliştirmek ve sigorta piyasaları nezdinde güçlenerek siz müşterilerimize hizmet vermeye devam etmek olacaktır.

 

Sektörümüze, değerli müşteri ve sigortacılarımıza katma değer getireceğine inandığımız bu birleşimi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Deniz sigortaları genelinde yerel ve yabancı müşteri portföyünü, tecrübeli ve dinamik kadrolarını daha da güçlendirerek , müşterilerinin poliçe seçimi ve hasar yönetimlerinde sınırları zorlamayı prensip edinmiş olan Omni ve GTG; bu sürece olan güven ve desteğinizi devam ettireceğiniz için sizlere teşekkür etmeyi bir borç bilir.”

 

Açıklamanın ingilizcesi şöyle: 

 

"Dear Clients , Business Partners and  Friends,

 

With effect from 30th January,2020 two major leading brokers in Turkey Omni and GTG have decided to join their professional experience and forces. With their client oriented business attitude both in Turkey and nearby countries, both Omni Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri Ltd. Sti. and GTG Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. have managed to become the leading marine insurance brokers and gained the trust of both their clients and the insurers around the World.

 

As a result of this process, two firms have entered into a strategic partnership. This partnership process will not change either Omni or GTG brand, team or working principles in any way. The only intention of this strategic partnership is to adapt to the globalization trend in the world, widen the domestic and foreign portfolio, become stronger in the insurance markets in order to serve the clients even more reliably and effectively.

 

We are proud to announce this merger which we believe will add even more value to our sector and esteemed clients and insurers. With the principle of strengthening its local and foreign portfolio and pushing the boundaries in terms of policy choosing/claims handling in all branches of marine insurances, we feel the necessity of thanking all of our clients and business partners for their ongoing trust and support which we believe will continue in the future."

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi