Türkiye’nin Mavi Vatan nöbeti her alanda sürüyor. Deniz Harp Okulu 2’nci sınıf öğrencileri ileri denizcilik eğitimi için Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi’ni selamlayarak denize açıldı. Eğitime ilişkin fotoğraflar Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.

"Türkiye ve ABD Doğu Akdeniz’de ortak geçiş eğitimleri yaptı" "Türkiye ve ABD Doğu Akdeniz’de ortak geçiş eğitimleri yaptı"

 

Deniz Harp Okulu 2’nci sınıf öğrencilerinin Marmara, Ege Denizi ve Karadeniz’de gerçekleştirilecek İleri Denizcilik Eğitimleri kapsamında TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa ile denize açıldı.

 

 

Paylaşımda Deniz Harp Okulu Limanı’ndan uğurlanan bahriyelilerin Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi’ni selamladığı da vurgulandı.

 

Milli Savunma Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan paylaşımda “Deniz Harp Okulu 2’nci sınıf öğrencileri, Marmara, Ege Denizi ve Karadeniz’de icra edilecek İleri Denizcilik Eğitimleri kapsamında TCG CEZAYİRLİ GAZİ HASANPAŞA ile Deniz Harp Okulu Limanı’ndan uğurlanarak Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi’ni selamladı” ifadelerine yer verildi.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi