Selahattin Erdemir’in Kaş Liman Başkanlığına atanmasının ardından ondan boşalan Hopa Liman Başkanlığına Rize Liman Başkanı Muammer Merev atandı.

 

Hopa Liman Başkanlığındaki yeni yeni görevine başlayan Muammer Merev, “Hopa gibi bölgemizin güzide bir ilçesinde görev yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.

 

'Hopa Limanı ülkemizin önemli limanlarından'

 

Hopa’nın ülkenin önemli bir coğrafi noktasında bulunduğunu aktaran Merev, “Hopa limanı da ülkemizin önemli limanları arasında yerini alıyor. Bir taraftan Hopa Limanı üzerinden iş yapan gemilerin kontrol edilmesi, diğer taraftan kış aylarında Hopa Limanına gelen büyük balıkçı teknelerinin kontrolü ve bunlara ek olarak ilçede her geçen gün gelişen balıkçılık sektörüne bağlı olarak küçüklü-büyüklü balıkçı teknelerinin kontrolü bizlere ayrıca önemli görevler veriyor” diye konuştu.

 

Adem Şimşek: Aliağa elleçlemede lider konumda Adem Şimşek: Aliağa elleçlemede lider konumda

Hopa Liman Başkanlığına atanan Merev’e çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi tarafından destek ziyareti gerçekleştirildi.

 

Merev daha önce Anarmur ve Tekirdağ Liman başkanlıkları görevini yürütmüş ardında Rize Liman Başkanlığına atanmıştı. Evli ve iki çocuk babası Merev son olarak Hopa Liman Başkanlığına atandı.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi