MSC Cruises'in MSC World Class gemileri sınıfında bir ilk olan, yenilikçi denizcilik tasarımı ve ultra modern iç mekana sahip tarzıyla seyir deneyimini yeniden tanımlamayı vaat eden MSC World Europe isimli gemi için rezervasyonlar başladı. MSC World Europa'nın 2022'nin sonunda Orta Doğu'ya yelken açacağı belirtiliyor.

 

 

Şu anda Fransa, Saint-Nazaire'deki Chantiers de l'Atlantique tersanesinde inşa edilen ilk MSC World Class gemisi, benzersiz Y-şekli de dahil olmak üzere sektörde ilk olan yenilikçi teknolojileri ve tasarım özelliklerini bir araya getiriyor. Körfez bölgesinde ilk sezonunu geçiren geminin Aralık 2022'de hizmete girmesi planlanıyor.

 

Yolcu gemilerini Türk kadın kaptanlar yüzdürüyor Yolcu gemilerini Türk kadın kaptanlar yüzdürüyor

 

MSC World Europe ile yapılacak geziler için hemen rezervasyon yapılabilir. MSC Voyagers Club üyeleri, her zamanki yüzde 5 indirime ek olarak, önümüzdeki iki hafta boyunca yapacakları indirimde yüzde 5 ek indirim daha alacaklar.

 

Filonun en yeni üyesi olan gemi, bilinen teknolojilerin yanı sıra çığır açan çok yönlü urtra modern bir tasarıma sahip.

 

 

Vago: Yeni bir seyir döneminin başlangıcı

 

Geleceğe yönelik teknolojilerle donatılmış benzersiz tasarıma sahip MSC World Europe'nin seyir deneyimini yeniden tanımladığını belirten MSC Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago, "Basitçe söylemek gerekirse: MSC World Europa, yeni bir seyir döneminin başlangıcını işaret ediyor" dedi.

 

 

İnovasyon programının önemli bir parçası

 

Vago, şunları ekledi: "Gelecek için güçlü ve net bir vizyonumuz var ve bunu kendi zamansız tarzımızla birleştiriyoruz. MSC World Europa bunu mükemmel bir şekilde somutlaştırıyor. Misafirlerimize kendi sınıfında bir gemi yolculuğu deneyimi sunmak için geleceğe dönük teknolojiyi, uluslararası modern tasarımı ile birleştiriyoruz. Misafirlerimize sadece unutulmaz bir tatil değil, aynı zamanda sürdürülebilir bir tatil sunmamız da aynı derecede önemli. Bu inovasyon programımızın önemli bir parçası. Filomuzdaki ilk LNG gemisi olan MSC World Europa, uzun vadeli sıfır emisyon vizyonumuz için önemli bir adım daha atıyor."

 

 

7DENİZ - ÖZEL 

Editör: Haber Merkezi