MSC Cruises, 26 Haziran Cumartesi günü MSC Grandiosa'nın Barselona'ya konuşlandırılmasıyla birlikte İspanya'daki operasyonlarına yeniden başlayacağını duyurdu. 30 Temmuz'dan itibaren Valensiya ek bir uğrak limanı olarak eklenecek.

 

Bu, filodaki gemilerin Almanya, Fransa ve Baltık'taki operasyonlarını yeniden başlatmasının yanı sıra mevcuttaki ve diğer Yaz 2021 Batı ve Doğu Akdeniz'deki onaylanmış güzergahlarına dair son duyuruları takip etmektedir. Barselona aynı zamanda uluslararası konukların artık uçabilecekleri ve gemi yolculuklarına doğrudan katılabilecekleri önde gelen bir havalimanına sahip, büyük bir uluslararası seyahat merkezidir.

MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato şunları söyledi: “2021 yazı için onaylanmış programlarımızı ilk açıkladığımızda, kullanılabilir durumdaki yeni limanlar ve destinasyonlarla onları zenginleştireceğimizi belirtmiştik. Bugün İspanya ve Barselona'daki durum budur, böylece misafirlerimize sağlık ve güvenlik protokolü kapsamında sunulan güvenli balon kara turu gezileri sayesinde geçen yılın Mart ayından bu yana erişilemeyen, bu muhteşem destinasyonu ziyaret etmelerine olanak tanımaktadır. Bu aynı zamanda bir MSC Cruises gemisinde uluslararası bir cruise tatilini İspanya'da yaşayan daha fazla misafir için erişilebilir hale getirecektir ve bu en modern ve yenilikçi gemilerimizden biri olan MSC Grandiosa’da gerçekleşecektir.

Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı Dünyanın en büyük yolcu gemisi denizlere açıldı

 

Bu hizmetin yeniden başlatılması İspanya'daki yerel düzenlemelerle tamamen uyumludur ve MSC Cruises'ın on binlerce misafirinin yanı sıra mürettebat üyelerini ve yerel toplulukları ilk andan beri koruyan ve Ağustos 2020’de MSC Grandiosa’da uygulanan endüstri lideri Sağlık ve Güvenlik protokolü tarafından desteklenecektir.

MSC Grandiosa, Batı Akdeniz rotası için Cenova, Civitavecchia/Roma, Napoli, Palermo, Malta’da Valetta ve şimdi de İspanya'da Barselona uğraklı olarak, Cumartesi günleri Barselona’nın yanı sıra, İtalyan limanlarından hareketle yedi gecelik yolculuklar sunuyor. 30 Temmuz'dan itibaren MSC Grandiosa, Cuma günleri binişle Valencia'yı seyahat programına ekleyecek ve gemi daha sonra 31 Temmuz'dan itibaren Barselona, Cenova, Floransa için La Spezia, Pisa, Civitavecchia/Roma ve Valensiya limanlarına yedi gecelik rota sunacak.

Editör: Haber Merkezi