MSC Cruises'dan Kızıldeniz kararı MSC Cruises'dan Kızıldeniz kararı

Kristal mavisi denizin nefes kesen manzarası ve üç kilometrelik beyaz kum plajı ile Ocean Cay, her yaş grubuna hitap eden çeşitli aktiviteleri ile doğanın saf, el değmemiş güzelliğini keşfetmek isteyen misafirler için ideal bir destinasyon. Şnorkelden kürek sörfüne, kanodan plajda dinlenmeye, okyanus keşif aktivitelerinden lüks spa bakımına kadar her kesime hitap eden avantajlara sahiptir. Misafirler aynı zamanda geleneksel Bahama Junkanoo geçidini seyredebilir, deniz fenerindeki göz kamaştırıcı ışık şovunu izleyebilir, sahil kenarındaki yıldızları gözlemleme aktivitelerine katılabilir ve eşsiz manzaralı gün batımının keyfini çıkarabilirler. Sadece biraz dinlenmek ve bu muhteşem çevrenin tadını çıkarmak isteyenler için ise farklı etkinlikler bulunmaktadır. Misafirler gemiden indikten sonra ada içerisinde her noktaya yürüyerek ulaşabilirler ya da adayı keşfetmelerini sağlayacak elektrikli tramvaylara binebilirler.

Ziyaretçileri bekleyen en yeni ada deneyimlerinden bazıları:

Yeni Heyecanı İliklerinizde Hissedin:

-              Derin Deniz Balıkçılığı: Yakala, İşaretle ve Bırak - Kısa bir bot turunun ardından misafirler, çeşitli balıkların nasıl göç ettiklerini öğrenebilecekleri; Yakala, İşaretle ve Bırak aktivitesi ile bölgedeki balık çeşitlerini keşfedebilir ve macera dolu bir günün keyfini çıkarabilirler. Bahamalardaki tek etiket araştırma merkezi olan Gray Fish, misafirlere kendi balıklarını yakalama ve işaretleme konusunda yardımcı olacaklar.

-              Rum Rendezvous - Misafirler, el değmemiş sığ suların üzerinde canlı müzik ve etkinliklerin yer aldığı eğlenceli bir bot turunun keyfini çıkaracaklar.

-              Ceclo Kiralık Lüks Elektrikli Deniz Bisikleti – Piyasadaki en yeni buluş olan Ceclo - pedallı lüks deniz bisikleti ile masmavi Bahama sularınının dinlendirici güzelliği ile su üzerinde yolculuğa çıkın.

-              Gece Işıltılı Kürek Sörfü - Hava karardıktan sonra okyanusu keşfedin. Yıldızlarla dolu gökyüzünün altında kürek sörfü ekipmanlarıyla donatılan ve LED ışıklar aydınlatılan botlar ile akşam sörfünün tadını çıkarın.

Aile Boyu Eğlence:

-              Ocean Cay Aile Kulübü - Adayı çevreleyen okyanusları nasıl koruyacağınızı öğrenirken aynı zamanda adada yaşayan hayvan türlerini keşfedebileceğiniz, Kaptan Doremi’nin adayı kurtarma serüvenine katılıp aile boyu harika bir maceraya atılabilirsiniz.

-              The Bahama Bank Escape (Aile Turu) – Kaptan ve mürettebat eşliğindeki bu tur Bahama yatağındaki sığ tropik sular üzerinde çift katlı katamaran ile tüm ailenin keyif alacağı eğlenceli bir yolculuktur.

-              Çocuklarla Plajda Yıldız Gözlem Macerası - Eğlendirirken öğreten bu aktivite, çocukların evrene, gezegenlere, yıldızlara, zamana ve uzaya ilişkin pek çok şeyi keşfetmelerine yardımcı olacak.

Romantizm dolu bir tatil fırsatı 

-              Balayı Sığınağı Stingray Macerası - Misafirler, muhteşem plajların ve Gun Cay deniz fenerinin keyfini çıkarırken aynı zamanda Balayı Limanına düzenlenen macera dolu bot turu ile yerel arkadaş canlısı pek çok farklı balık türleri ile etkileşim kurabilirler.

-              Gün Batımında Piknik – Özel ve farklı bir deneyim yaşamak isteyen çiftler, Bahama denizi üzerindeki eşsiz gün batımı manzarası karşısında, sahilde atıştırmalıklarla dolu romantik bir piknik yapabilirler.

Editör: Haber Merkezi