Denizcilik alanında dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show’da milyon dolarlık yatlar görücüye çıkıyor.

5. TYBA Yacht Charter Show 3-7 Mayıs'ta yelken açacak 5. TYBA Yacht Charter Show 3-7 Mayıs'ta yelken açacak

Denizcilik alanında dünyanın en büyük ikinci yat ve tekne fuarı olan CNR Avrasya Boat Show, 16 Şubat’ta açılıyor.

Viaport Marina’da 16-25 Şubat tarihleri bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Boat Show Tuzla Kara Fuarı’na 150’den fazla firmanın katılımının yanı sıra, 75 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Toplam değerleri 1 milyar lira

Sektörün lider markalarının, en önemli yerli üreticileri ile dünya devi yabancı markaların katıldığı Boat Show Tuzla Kara Fuarı’nda bu yıl fiyatları 50 bin lira ile 120 milyon lira arasında değişen 150'den fazla tekne sergilenecek. Teknelerin toplam değeri ise 1 milyar lira.

 

20 metreden büyük tekneler denizde sergilenecek

20 metreden büyük teknelerin deniz alanında sergileneceğin fuarı, ziyaretçilerin rahatça gezebilmeleri adına birbiriyle bağlantılı 4 ayrı salon sergilenecek teknelerin de sıkıştırılmadan daha rahat sergilenmesine olanak tanıyor. Ölçüleriyle Türkiye’de ki en geniş konstrüksiyon sistemi olan yapı, ısıtma-soğutma sistemi altyapısı ile her türlü hava koşuluna da hazırlıklı olarak tüm katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayacak.

 

Editör: Haber Merkezi