Milta Bodrum Marina, deniz ambulansı, gönüllü can kurtarma ekibi, yılın 365 günü denizde ve karada hizmetleri, sanat galerisi, tarihi feneri ve nice ayrıcalığı ile yatçıların ve bölgeyi ziyaret edenlerin gözbebeği haline geldi. Marina, Mayıs ayında yüzde 93’lük doluluk oranına ulaşarak dönemsel rekorunu kırdı. Bayram tatilini de yüzde 100 doluluk ile geçirecek olan Milta Bodrum Marina’da Haziran-Ağustos döneminde ise doluluk oranının yüzde 100 olması bekleniyor.

 

 

Yüzde 100'lük doluluk oranı bekleniyor

 

Denizde 425, karada 50 kapasitelik tekne alanıyla teknik servisten 7/24 güvenliğe, sağlık hizmetlerinden dalgıç ekibine tüm misafirlerine tam teşekküllü bir hizmet sunduklarını ifade eden, Milta Turizm İşletmeleri Genel Müdürüi ve Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Cem Eriç, “Ayrıcalıklı hizmetlerimizden aldığımız güç ile yaz sezonu daha başlamadan yüzde 93’lük rekor doluluk oranına ulaştık. Yakaladığımız başarılı ivme ile Haziran-Ağustos dönemini yüzde 100, yıl ortalamasının ise yüzde 84 doluluk oranı düzeyinde gerçekleşmesini bekliyoruz. Müşteri memnuniyetini daha da yukarı seviyelere çıkarma hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımızın meyvesini yaz dönemi başlamadan almış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

 

Mavi Bayrak ve 5 Altın Çapa Ödülü'ne sahip

 

Türk denizlerinde farklı hizmet anlayışının öncüsü olarak uluslararası platformdaki marinalar arasında da yer alan Milta Bodrum Marina, bir şehir içi marinası olarak en küçük tekneden ultra lüks yatlara güvenli konaklama imkânı sağlıyor. Kalite kriterleri, mevcut altyapı ve çevreye verdiği değer sayesinde 1999’dan bu yana her sene Mavi Bayrak Ödülü'nün sahibi olan Bodrum Marina ayrıca 5 Altın Çıpa Ödülü’nün de müdavimi. Milta Bodrum Marina, deniz ambulansı, gönüllü can kurtarma ekibi, yılın 365 günü denizde ve karada hizmetleri, sanat galerisi, tarihi feneri ve nice ayrıcalığı ile yatçıların ve bölgeyi ziyaret edenlerin gözbebeği olmuş durumda.

 

 

 

7DENİZ 

Marmaris Yat Limanı Projesi'nin ÇED olumlu kararı iptal edildi Marmaris Yat Limanı Projesi'nin ÇED olumlu kararı iptal edildi

Editör: Haber Merkezi