Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), TOBB tarafından başlatılan kampanya kapsamında, korona virüs sürecinde uzaktan eğitim alan ancak bilgisayarı olmayan öğrencilere 205 adet klavyeli tablet bilgisayar hediye etti.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan 'Küçük Parmaklar' tablet kampanyasına bir destek de MDTO'dan geldi. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak 205 adet klavyeli tablet, MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile Genel Sekreter Mesut Öztürk tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ya teslim edildi.

WİSTA Türkiye, uluslararası konferansa ev sahipliği yapacak WİSTA Türkiye, uluslararası konferansa ev sahipliği yapacak

 

Teslim töreninde konuşan Lokmanoğlu, TOBB’un girişimleriyle başlatılan kampanyanın, ekonomik nedenlerle uzaktan eğitime erişemeyen, bilgisayarları olmayan çocuklara fırsat eşitliği sağlamak üzere atılmış güzel bir adım olduğunu belirterek, kampanyanın hayırlı olmasını diledi. Lokmanoğlu, tabletlerin dağıtım sürecine destek veren Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’ya ve kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

 

MDTO yönetimi, 205 adet tablet bilgisayar ile şu ana kadar Mersin'de kampanyaya en yüksek desteği veren sivil toplum kuruluşu oldu.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi