Dünyanın En İyi Süperyat Marinası ödülüne layık görülen ve Bodrum’un göz alıcı güzelliği ile dünya standartların bir hizmet anlayışı ile dikkatleri çeken Yalıkavak Marina, mega yatların en gözde adresi oldu.

 

Yalıkavak Marina’yı ziyaretçilerin olan eden 136 metrelik görkemli tekne Flying Fox, Yalıkavak koyunun masmavi sularını seçti. Koyu ziyaret eden diğer büyüleyici yatlar arasında ise, Maltese Falcon, Aquila, Idynasty ve Radiant da yer aldı.

 

 

Bodrum’un yeni lezzet noktası: Y-Lounge & Restaurant

 

Kaptanlar ve mürettebatları ile buluşmayı bekleyen, seçkin menüsü ve 5 yıldızlı hizmeti ile Y Lounge & Restaurant Bodrum, Yalıkavak Marina’da açıldı! Profesyonel bir ekibin sizlerle buluştuğu bu yepyeni mekanda, Yalıkavak’ın eşsiz manzarası eşliğinde gurme lezzetleri tatmaya davetlisiniz. Gelin ve farkı hissedin…

 

 

620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan, sezon başından beri yaklaşık 40 süper yatı konuk eden Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet veriyor. Bodrum’un en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biri olan Yalıkavak Marina, yıl boyu 120 farklı ülkeden 2 milyon ziyaretçi ağırlıyor.

Datça Yat Limanı projesi için nihai karar verildi Datça Yat Limanı projesi için nihai karar verildi

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi