Med Marine ile İtalya’da Cafimar Grup’a bağlı olarak faaliyet gösteren Somat S.p.A., halen TBA’da çalışan Ereğli 83 (ER83) adlı römorkörün satışı için sözleşme imzaladı.

 

Ereğli Tersanesi tarafından inşa edilen ve Nisan 2020’de suya indirilen MED-A2575 modeli römorkör 2020’nin sonuna kadar teslim edilecek.

 

Med Marine Satış Müdürü Melis Üçüncü, dünya çapında tüm sektörlerin zor zamanlar yaşadığı bir dönemde Somat S.p.A. ile sözleşme imzaladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

Med Marine olarak MED-A2575 dahil güçlü römorkörleri inşa etmenin yanısıra Türkiye operasyonlarında da kullandıklarını hatırlatan Üçüncü, “İtalya iyi bildiğimiz bir coğrafya. Bunun içindir ki ER83 Somat S.p.A. için çok iyi bir seçim” dedi.

 

Cafimar CEO’su Alessandro Russo ise, Sicilya’da çalışacak yeni römorkörün filolarına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek “Med Marine ihtiyaçlarımızı çok hızlı karşıladı” diye konuştu.

 

7DENİZ 

Yalova'daki tersane işçilerinin yüzde 60'ı il dışından geliyor Yalova'daki tersane işçilerinin yüzde 60'ı il dışından geliyor

Editör: Haber Merkezi