20 No’lu Yakın Yol Genel Yük Gemi Taşımacılığı Meslek Komitesi’nden meclis asil üyesi Medlog Lojistik Gemicilik Turizm AŞ. Tekirdağ Temsilcisi Savaş Ercan firmanın Kanada ofisine geçtiği için İMEAK Deniz Ticaret Odası’nda firmayı temsil ve izama İsmail Görgün yetkili kılınarak meclis asil üyesi oldu.

Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor Kızıldeniz'deki aksaklıklar konteyner değer ve oranlarını yükseltiyor

 

Yeni görevine başlarken bir konuşma yapan İsmail Görgün, “Savaş kaptanımızı yurtdışına ihraç ettik. Bizi orada başarıyla temsil edecektir. Bundan 30 yıl önce bir öğrenci olarak bu meclise ödev hazırlamak için geldim bugünse üye olarak yer alıyorum. 1993 mezunuyum. O yıldan bu yana Arkas Denizcilik ve MSC’de çalıştım. MSC’de 20 senelik bir deneyimim oldu. Daha sonra Medlog Lojistik’te genel müdürlük yaptım. Son 2 aydır da şirketteki diğer gruplarda yönetim kurulu üyeliklerim mevcut. Deniz tarafının artık tek olmadığını, lojistikle birlikte olduğunu özümsedim. Bu birikimimi naçizane buralarda paylaşma fırsatım olursa çok memnun olacağım” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi