15. Exposhipping Expomaritt İstanbul Uluslararası Fuar ve Konferansı tanıtımın yanı sıra firmaların verdikleri özel davetlerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Fuar katılımcılarından Mardin Denizcilik, Mardin Enerji ve Mardin Gemi İkmal ve Donatım Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Bozdağ, The North Shield’de ilk günün akşamında verdiği özel davette konuklarına gece boyunca neşeli anlar yaşattı.

Geceye katılanlar arasında Deniz Hukuku Prof. Dr. Pınar Akan, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, Dekan Yardımcıları Yard. Doç. Dr. Pelin Bolat ve Fırat Bolat, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kurtarma Heyeti Başkanı Aslan Dede, Deniz Brokerları Esin Topçu ve Semih Dinçel, Armatör – Kaptan Bülent Dandin, Kaptan Levent Akson, İlkfer Group Kurucu Ortağı İlker Meşe, Armatör Arif Erttik ve Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Aysun Soku, The Maritime House Kurucu ortaklarından Adem Kocadağ ve Erhan Esinduy, 7Deniz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kocamış ile 7Deniz Dergisi ekibi de vardı.

Türk P&I Sigorta'nın finansal değerlendirme notu arttı Türk P&I Sigorta'nın finansal değerlendirme notu arttı

 

 

7DENİZ

 

 

 

Editör: Haber Merkezi