Los Angeles Limanı, son aylarda yaşanan yığılmaya rağmen, 2021'de 10,7 milyon TEU ile rekor kırdı. Liman İcra Direktörü Gene Seroka tarafından yapılan açıklamada, yıllardır süren liman geliştirmeleri, rıhtım alanı ve demiryolu altyapısının her zamankinden daha fazla kargoyu işlemesini sağladığını belirterek, "2021'de deniz terminal operatörlerimiz ve iş gücümüz bize kargoyu, gemilerden vagonlara veya kamyonların kapılarından dışarı taşıma yeteneği verdi" dedi.

 

Konuşmasında küresel tedarik zincirinin yaşadığı sıkıntıları ele almak için endüstrinin bir araya gelmesinin önemine vurgu yapan Seroka, Biden-Harris yönetimi ve California ofisi de dahil olmak üzere, endüstri ve hükümet genelindeki paydaşlarla çözümler bulmak için benzeri görülmemiş bir katılım olduğunun altını çizdi.

 

Seroka ayrıca, tedarik zinciri verimliliğini, işgücü geliştirme ve iş yaratmayı, siber güvenliği ve çevresel etkileri azaltmayı destekleme girişimleri de dahil olmak üzere 2022 için kilit liman girişimlerini ve önceliklerini açıkladı.

 

7DENİZ 

Prof. Dr. Soner Esmer: "Limanlarımızın ilk çeyrek performansı oldukça güçlü" Prof. Dr. Soner Esmer: "Limanlarımızın ilk çeyrek performansı oldukça güçlü"

Editör: Haber Merkezi