Aliağa bölgesinde Liman hizmetleri ve bağlantılı lojistik faaliyetlerisağlayan Limser Liman Servisleri, 9 Haziran Perşembe akşamı Wyndham Grand İzmir Özdilek otelde gerçekleştirdiği lansman ile yeni yatırımını duyurdu.Düzenlenen kokteylde sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ile yeni deposunun açılışı kutlandı.

 

 

Yeni yatırımı ile körfezin bir ucundan diğer ucuna kesintisiz hizmet verebilecek olan ve Aliağa’daki depoculuk yapılanmasını tüm limanlara eşit uzaklıkta bulunacak şekilde planlayan Limser, Samurlu Depo’da konteyner içi dolum ve ürün depolama hizmetleri verirken operasyonlarında karbon ayak izini yüzde 50 azaltılmayı da hedefliyor.

 

 

GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı

Lansmanda açılış konuşmasını şirket Yönetim Kurulu Başkanı Sina Kınay yaparken, teşekkür ve kuruluşundan bugüne tedarikçisi olan firmalara plaket taktimi ise şirket Genel Müdür Sn. Barış Dillioğlu tarafından yapıldı. Şirketin iş ortaklarının katılım sağladığı etkinliğin devamında Limser Ticaret ve Operasyon Müdürü Gülgün Dede tarafından Limser’in kuruluşundanbugüne kadar gerçekleştirdikleri başarılar, Samurlu Depo yatırımınınamacı, getirileri ve bundan sonraki hedefleri ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerinde ise keman sanatçısı Ceren Aksan’ın harika performansı ile keyifli dakikalar geçirdiler.

 

 

Limser, toplamda 50.000 metrekare açık depo alanı, 98 deneyimli personeli ve 24 adet özmalelleçleme ekipmanı ile 4 farklı departmanda, 6 işkolunda yürüttüğü operasyonel tüm faaliyetlerini Aliağa Bölgesi’nde konumlandırarak bölgedeki istihdama katkı sağlamaya devam edecek.

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi