Evyapport'taki kazanın enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor Evyapport'taki kazanın enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Başkan Alan, Liman Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak 13 Şubat 'ta yapılacak ihalenin 9 Mart'a ertelendiğini açıkladı.

Başkan Alan, konuyla ilgili "Moralimiz bozuk, yapacak bir şey yok. Can sağ olsun ihaleyi 9 Mart'a erteledik. Liman Projesi'ni Zonguldak halkımıza kavuşturacağız" dedi.

Başkan Alan, konuyla ilgili şunları söyledi; “İhale tarihini 13 Şubat diye açıklamıştık. Valilikten liman arkasına kadar olan sahil projemiz ne yazık ki teknik şartnamedeki bir sıkıntı yüzünden 9 Mart tarihine ertelendi. Can sağ olsun biz o kadar bekledik. Bir 20 gün daha bekleyeceğiz artık. İnşallah ihalemiz TOKİ tarafından 9 Mart’ta gerçekleştirecek. Ondan sonraki sürede yükleniciye yer teslimini yapıp oradaki arkadaşlarımızı boşaltıp bir an önce Zonguldak’ımızın beklediği güzel bir sahil projesine inşallah kavuşacağız. Tarih 9 Mart olarak güncellendi. Camlı Köşk dahil Liman arkasına kadar olan bütün bölümü baştan inşa edeceğiz. Projemizin içeriğinde 16 tane dükkan çıkıyor. 16 tane eşdeğer büyüklükte tek tip dükkan tarzı olacak. Farklı m2’lerde olmayacak, daha güzel daha konforlu mekânlarımız hepsi tek tip olacak. Vatandaşlarımız gezdiği zaman ona göre tercihini yapacak, şuan bildiğiniz gibi orada tavsif etmediğimiz durumlar var. Nizamı yok görüntü kirliliği var, bundan oradaki esnaflarımız da rahatsız vatandaş da rahatsız biz de rahatsızız. Ama inşallah 9 Mart’ta ki ihale sonuçlandıktan sonra yüklenici arkadaşımız çalışmaya başlayacak. Zonguldaklı olarak biliyorsunuz biz hep müteahhit talihsizliği yaşaysan bir şehiriz. İnşallah böyle talihsizlikler yaşamayız. Bir an önce biter seneye bu zamanlar inşallah sahilimizde 7 den 70’e herkes gezer diye tahmin ediyoruz. Biz de yakından takip edeceğiz.”

 

Editör: Haber Merkezi