Sözcü’nün haberine göre, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı’nın sitesinde “Duyurular” kısmında yer alan “SÖ” adlı başlıktaki paylaşım kafaları karıştırdı. Resmi bir dilden uzak oldukça ilginç ifadelerin yer aldığı duyurunun ne maksatla kaleme alındığı ve kime mesaj verdiği ise anlaşılamadı.

 

 

Duyurunun amacı neydi?

 

Anasayafa’da “SÖ” başlığıyla yayınlanan duyurunun amacı anlaşılamadı.

Kafkametler’in kayıp mürettebatını arama çalışmaları 150. gününde Kafkametler’in kayıp mürettebatını arama çalışmaları 150. gününde

 

İstanbul Liman Başkanlığı’nın paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

 

“İstanbul Liman Başkanlığı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi S.Ö ye mi emanet???? Kime emanet???? Dolandırıcı, yan kesici, suç dosyası kabarık, Müfettişi, İcrası eksik olmayan… Hem kendi çalışma arkadaşlarını, hem de gariban, ekmeğinin peşinde koşan vatandaşı dolandıran… Hem de defalarca… Aleni, açık mı???? Evet… Peki gelen, giden, soruşturan, yazan, çizen ne yaptı bugüne kadar????? Hiçbir şey…”

 

 

Bir süre sonra silindi

 

Devletin resmi sayfasından yapılan bu paylaşım tartışmalara neden olurken, İstanbul Liman Başkanlığı’ndan henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak duyuru bir süre sonra siteden silindi.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi