Tüm ihtiyaç ve beklentilere tek bir merkezde tek bir kalemde çözüm üreten cruise gemileri kurumsal etkinlik planlamalarında yeni trend. Her şey dahil paketlerle Yunan Adaları turları düzenleyen Celestyal Cruises Türkiye çıkışlı orta büyüklükteki butik gemileriyle firmalara motivasyon, eğlence, lezzet, konfor, deniz, güneş, kültür, keşif, macera, hobi, deneyim hepsini bir arada sunuyor. Celestyal Cruises 22-24 Aralık’ta Türk mice sektörünü buluşturacak Ace Of M.I.C.E. Exhibition’da da yer alacak.

 

Yunan bakandan 'kapıda vize' açıklaması: "Tüm yıl geçerli olacak" Yunan bakandan 'kapıda vize' açıklaması: "Tüm yıl geçerli olacak"

Motivasyon, yaratıcılık, takım ruhu, performans, bağlılık… Bir kurumsal etkinlik planlarken markalar kazanımları yüksek ama bütçede hesaplı çözümleri hayata geçirmek ister. Sıra dışı ve çok sürprizli etkinlikler ise her zaman heyecanı ve enerjiyi artırır; gemide kurumsal etkinlik planlaması sunduğu hizmet çeşitliliği ve her şey dahil seçenekleriyle işte tam da bu tanıma girecek alternatiflerin başında gelmeye başladı.

Her şey dahil paketleri ve Türkiye çıkışlı Yunan Adaları turlarıyla Celestyal Cruises, kurumsal beklentilerin her birini karşılayacak bir mice ürünü. Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz, Celestyal Cruises olarak Ace Of MICE Exhibition 2020’ye katılacaklarını da belirterek gemilerinin neden tercih edildiğini şöyle anlatıyor: ‘’Gemi konseptimizde her şey var. Kurumsal etkinlik planlayanların tüm ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek bir ürün. Her şeyin bir arada olması etkinliğinizi tek kalemde tek bir bütçeyle yapabilme avantajı sunuyor. Farklı bütçeleri farklı tedarikçilerden almaktansa sadece gemiyle muhatap olmak yeterli. Gemilerimizde tüm toplantı, kongre, lansman ve etkinlikleri yapmak mümkün. Turlarımız Türkiye çıkışlı olduğu için ayrıca uçak maliyeti gerektirmiyor. Gemilerimize Kuşadası, İstanbul ve Çanakkale’den binmek mümkün. 3, 4 gecelik seçeneklerimizin olması iş gününden fazla çalınmamasını sağlıyor. Daha uzun bir plan düşünenler için 7 gecelik alternatiflerimiz de var’’ 22-24 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Ace of MICE Fuarı, toplantı ve etkinlik sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek.

Mübadele gemisi de olduk Barış ve Gençlik Gemisi de

 

Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz; son yıllarda cruise seyahatlerinin dünyada yükselen bir yıldız olduğunu kaydediyor: ‘’Celestyal Cruises olarak kurumların ihtiyaçları doğrultusunda tercih ettiği bir cruise gemisiyiz. İlaç sektöründen pedodontiye, dermatolojiden yerel yönetimlere kadar değişik alanda faaliyet gösteren kurumlar için toplantı, kongre ve motivasyon etkinlik çözümleri ürettik. Sıra dışı tema ve konsept arayan projelere mekan olduk; Mübadele Gemisi olduk, Gençlik ve Barış gemisi olduk. Gemilerimiz içinde sunduğu çok yönlü salonları ve alanları, SPA’sı, lounge’ları, değişik alanlardaki hobi etkinlikleri ile her türlü temaya hizmet edebiliyor. Dileyen kurumlar gemilerimizi tümüyle kiralayabiliyor.  Saygınlığını ve güvenilirliğini 30 yılı aşkın köklerinden alan Celestyal Cruises, dünya markası şirketlerin de ilk tercihi. Gemilerimiz her yıl olduğu gibi bu sezon da ağırlıklı olarak Yunan Adaları turlarına devam edecek. Kurumlar gemi içinde her türlü hizmeti alabildiği gibi, gruplarına farklı adaları gezip görme imkanı sunarak sadece deniz, güneş değil keşif, macera, tarih, kültür, lezzet gibi deneyimleri de yaşatıyor. Bu kadar çok şeyi tek bir üründe aynı anda bir arada sunan başka bir seyahat veya etkinlik planı yapmak pek mümkün değil. Cruise seyahati bu nedenle dünyada da yükselen bir değer. Gemilerin kurumsal etkinlik planları için de öne çıkmaya başladığını söyleyebiliriz. 2014 yılından bu yana düzenlenen Ace of MICE, bu kapsamda kurumların taleplerine cevap vereceğimiz ve sektör temsilcileriyle buluşacağımız bir fuar olacak.’’

Editör: Haber Merkezi