Kumport’un insan kaynaklarından sorumlu genel müdür yardımcısı pozisyonunda bulunan ve Fortune Türkiye tarafından “Türkiye’nin En Etkin 50 İK Yöneticisİ” arasında gösterilen Kaan Anul, şirketin yeni CEO’su oldu.

 

İTÜ Denizcilik Fakültesi 2002 Güverte mezunu Kaan Anul, 2010 yılından bu yana Kumport bünyesinde insan kaynaklarından sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev alıyordu.

 

Kaan Anul kimdir?

 

1979 yılında dünyaya gelen Kaan Anul, 1997’de Özel Boğaziçi Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nden çift ana dal diploması ile 2002 yılında Denizcilik Fakültesi Güverte Bölümü ve 2003 yılında İşletme Mühendisliği’nden lisans derecelerini aldı.

 

2005 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Ekonomi Hukuku Yüksek Lisans ve 2012 yılında Özyeğin Üniversitesi’nden Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans derecelerini aldı.

 

Şu an Piri Reis Üniversitesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde doktorasına devam eden Anul, kariyerine 2001 yılında Turkon Holding bünyesinde kaptan olarak başladı ve 2003 – 2010 yılları arasında Turkon Line’da Hukuk ve Sigorta Müdürü olarak görev aldı.

 

2010 yılından itibaren Kumport bünyesinde insan kaynaklarından sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalışan Anul, 2020 yılı Temmuz ayı itibariyle CEO görevine atandı. Buradaki görevinin yanısıra ARPAŞ ve ALTAŞ’ta yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev alan Anul, ayrıca KALDER ve TURMEPA üyesi olan Anul, KALDER’in gönüllü değerlendiricisi olarak çalışıyor.

 

7DENİZ 

Onursan'dan semazen gösterisi eşliğinde iftar yemeği Onursan'dan semazen gösterisi eşliğinde iftar yemeği

Editör: Haber Merkezi