Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü’nde, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdürlüğünde ve Tersaneler ve Kıyı  Yapıları Genel Müdürlüğü’nde ziyaretlerde bulundu.

 

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

Ziyarette derneğin amaçları ve yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verildi. Ziyaret heyeti, denizcilik Sektörünün sorunları ve denizcilik ile ilgili güncel konularda bilgi alışverişinde bulundular.

 

KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri; Kaptan Orhan Kasap, Kaptan İbrahim Sapmaz, Kaptan Tamer Yağız ve Kaptan Garip Erdoğan’ın katılımları ile Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Ahmet Selçuk Sert, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı Ünal Baylan, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü Gemi Denetim Daire Başkanı Mustafa Çankaya, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü Kıyı Yapıları Daire Başkanı Salih Tan, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü Eğitim ve Belgelendirme Daire Başkanı Hayri Hasandayıoğlu, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü, Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi Daire Başkan Vekili Hakan Durmaz ve TRMRCC Başkanı ve Cospas Sarsat Türkiye Temsilcisi Kpt. Ömer Adem Gazioğlu’nu ziyaret etti.

İleride de ortak yapılacak etkinlikler ve çalışmalar içerisinde bulunulacağı temennileri ile ziyaret sona erdi.

Editör: Haber Merkezi