Denizcilik fakültelerinin olduğu çeşitli üniversitelerde her sene düzenlenen bahar kariyer günleri pandeminin ardından bu sene yüz yüze etkinliklerle yapılıyor.

 

Denizcilik araştırmaları dergisi Amfora tarafından "Denizden haberler sektör buluşmaları" kapsamında Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Denizcilik Fakültesi Bahar Kariyer Günleri 2022 başladı.

Köyceğiz'de öğrencilere denizcilik eğitimi verildi Köyceğiz'de öğrencilere denizcilik eğitimi verildi

 

Karamürsel Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen etkinlik 14 Nisan tarihine kadar devam edecek.

 

İmtiyazlı Gemi Brokeri ve Institute of Chartered Shipbrokers Kıdemli Üyesi (FICS) Bahadır Tonguç'un katıldığı etkinliğin ilk oturumunda "Denizcilik Sektöründe Gemi Brokerliğinin Yeri, Önemi ve Brokerlerde Bulunması Gereken Nitelikler" konusu ele alınacak.

 

Gemi Acentesi Personeli / MEDBULK SHIPPING & TRADING İbrahim Feyzioğlu konuşmacı olarak katılacağı 31 Mart tarihinde oturumda ise "Gemi Acenteliği ve Sektördeki Yeri" konusu masaya yatırılacak. 

 

7 Nisan'da gerçekleşecek "Limancılık Kariyer İmkanları" konulu oturuma ise konuşmacı olarak Limaş Liman İşletmeciliği A.Ş. / İnsan Kaynakları Kıdemli Uzmanı Yusuf Kaçar katılacak. 

 

Etkinlik kapsamında 14 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek "Liman Başkanlığı Faaliyetleri, Görevleri ve Yetkileri" konulu son oturuma ise Denizcilik Sörvey Mühendisi / Kocaeli Liman Başkanlığı Uğur Akbaş katılacak. 

 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi