Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkanı Hüseyin Kocabaş, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82'inci yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

AVS'den yaşlılara özel iftar yemeği AVS'den yaşlılara özel iftar yemeği

 

Kocabaş'ın mesajı şöyle;

 

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ileri görüşlülüğü ve askeri dehası ile Türk milletinin liderliğini üstlenmiş, diğer dünya devletlerinin de saygınlığını kazanmıştır. Devlet kurmanın ağır yükünü sırtlayan Ulu Önder, aynı zamanda çağdaş uygarlık olma yolunda milletimize yön vermiş ve bu minvalde ulusumuzun hedeflerini belirlemiştir. 

 

Cumhuriyet ve demokrasinin muazzam kazanımlarını milletimize miras bırakan Atatürk, Türk ulusunun sonsuza kadar belleğinde yer etmeye ve geleceğine ışık tutmaya devam edecektir. Ülkemiz, Atatürk ilke ve inkılaplarının izinde; çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olmanın gururunu ilelebet yaşayacaktır.Bu düşüncelerle,ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde, “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkve tüm silah arkadaşlarınısaygı, rahmet ve minnetle anıyorum."

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi