Hem kendiniz hem de doğum günü hediyesi alacağınız kişi nevi şahsına münhasır, e hal böyle olunca da olabildiğince “klişe” hediyelerden uzak durmak, olabildiğince ilginç, az biraz muzip hediyeliklerden almak istiyorsunuz… E çözüm çok basit; Hediye Sepeti sayesinde sadece tek tıkla “İlginç Doğum Günü Hediyeleri” kategorisindeki ürünleri görüntüleyebilir ve arasından seçim yapabilirsiniz. Tabii her şeyden önce doğum günü hediyesi alacağınız kişiyi çok çok iyi tanımanız gerekiyor. Nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz, en sevdiği renk nedir, ya da eksantrik ürünlerle arası iyi mi? vb. sorularına cevap bulduktan sonra ilginç doğum günü hediyesini seçebilirsiniz.

Pratik, Kullanışlı, Fazlasıyla İlginç…

Hem pratik olsun hem de kimsede olmayan, daha önce hiç görmediği türde ilginç bir ürün olsun diyorsanız ofiste, evde veya günlük hayatta kullanabileceği ürünlere yönelmelisiniz. hediyesepeti.com ile birden çok filtreyi kullanarak aramalarınızı daraltabilir, hediye alacağınız kişinin cinsiyetinden, hobilerine, mesleğinden kişilik özelliklerine kadar birçok detayı belirledikten sonra sevdiğiniz insanı bu en önemli gününde özel htirecek, biraz da güldürecek o “doğru” hediyeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kışlık dokunmatik ekran eldiveni, ruh halinizi yansıtan emojili pelüş terlikler, yazılıp silinebilen yapılacaklar listesi, kişiye özel nakış işlemeli atkı, kişiye özel harf işlemeli 2’li ahşap elbise askısı vb. hediyelik ürünlere Hediyesepeti.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın 'Karadeniz' müzakerelerinde çatlak Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın 'Karadeniz' müzakerelerinde çatlak

İlginç ve de Muzip Hediyeler

Alacağınız doğum günü hediyesine biraz muziplik katmak istiyorsunuz; o zaman sıkı durun! Sevdiğiniz kişiyi daha hediyesini görür görmez şoka uğratacak, hemen ardından kahkaha attıracak envaiçeşit hediyelik ürün Hediye Sepeti sayesinde sadece tek tık uzağınızda. Minibüs tasarımlı kapı yazısı, kalemlik ve fotoğraf çerçevesi, pembe antika araba; durun daha bitmedi! Daha da şakacı kimliğimi ortaya çıkarmalı diyenler için aynalı casus gözlük, iskambil oyun kartı tasarımlı gözlük kılıfı, tebeşirli, üstüne yazı yazılıp silinebilen kahve kupası, “Ring For A Coffee” el zili, diş magnet ve dahası ile sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. İlginç ve muzip doğum günü hediyeleri ile sevdiklerinizi hem güldürmeye hem de kendilerini özel htirmeye hazır olun.

Editör: Haber Merkezi