Milaha, BSX (Black Sea Express) servisindeki yeni uğrağı ve lokal operasyonlarındaki tercihi Mardaş oldu. Milaha, haftalık düzenli olarak Piraeus, İstanbul, Poti ve Novorossisyk, Alexandria ve Port Said (East) limanlarına 1700 Teu’ luk 3 gemi ile feeder servisi sağlıyor. Yeni uğrağı Mardaş’ta feeder operasyonu ile birlikte lokal ihracat işlemlerini de gerçekleştirecek olan Milaha, yapmış olduğu tercihle İstanbul’da önemli bir avantaj kazanmış olacak.

Her zaman hesap verebilir şeffaflıkta en kaliteli hizmeti sunuyoruz Her zaman hesap verebilir şeffaflıkta en kaliteli hizmeti sunuyoruz

 

 

Mardaş, liman operasyonlarının yanı sıra boş konteyner depolama, gümrüklü-gümrüksüz sahalarında lojistik çözümleriyle müşterilerine saha hizmetlerinde hızlı ve butik hizmet vererek destek oluyor. Servisin ilk gemisi Mardaş uğrağını 23 Haziran tarihinde gerçekleştirdi. Mardaş yetkilileri ilk uğrağı yapan AS FREYA gemisine hoşgeldiniz ziyaretinde bulundu ve Liman Müdürü Yusuf Çetin tarafından gemi kaptanına teşekkür plaketi sunuldu.

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi