Türkiye’nin son yıllarda ticaret ortağı olan Katar Ülkesi coğrafi olarak yakın bölgede yer alması ve stratejik ticaret ortağı olması sonucunda Türkiye’den giden ihracat ürünleri için hızlı ve güvenilir taşımacılık alternatifleri oluşturdu. Katar hattında karayolu tır nakliye çözümleriyle adından söz ettiren FXNAK Lojistik İSO 9001:2015, İSO 10002:2018, Marka Tescili, TİO (Taşıma İşleri Organizatörlüğü), CMR Sigortası güvencesiyle stratejik lojistik çözüm ortağınızdır. Katar Ülkesinde adres teslimi dahil tüm lojistik süreçleri kontrol eden ve rekabetçi navlun fiyatlarıyla aradığınız alternatif çözümlerin doğru adresidir. Türkiye – Katar arası taşıma süresini 7 Güne kadar seri şekilde teslimat gerçekleştirmektedir. Katar’a karayolu nakliye çözümleri içerisinde frigo, tenteli tır (standart dorse), gabari dışı yükleme, lowbed, ağır tonajlı malzemelerin sevkiyatını yapmaktayız.

 

Katar’a Karayolu TIR Nakliye Çözümü

 

Türkiye’nin İstanbul Şehrinden yükleyen tenteli TIR’ı İran üzerinden Katar’a 7 günde teslim eden FXNAK Lojistik Firması geçmişten günümüze Katar nakliye çözümleri üzerine odaklanarak hızlı ve sağlam teslimat prensibiyle yüklerinizi sağ, salim ve zamanında Katar’a teslim eder. Katar nakliyat çözümleri içerisinde gabari dışı, tenteli tır, frigo (reefer), lowbed, ağır tonajlı malzemelerin taşınmasında uzmanlaşmıştır. CMR Konvansiyonuna tabii olan Türkiye ve Katar arasında yüklerin sevkini CMR Sigortası ile İran üzerinden son varış Ülkesi Katar’a teslimat yapar.

 

Türkiye – Katar Arası Frigo TIR Teslimatı

 

Frigo TIR sevkiyatı soğuk zincir taşımacılık prensibine dayalı, ciddiyet ve hassasiyet isteyen nakliye iş koludur. Taze ve ısı muhafazası gerektiren ürünlerin Türkiye’den Katar’a 7 günde teslimatı için karayolu Katar frigo nakliye fiyatları ile EURO standartlarına uygun yükünüz uygun fiyat ve sağlam teslim olur. Bünyemizde anlaşmalı TIR filosu ile bakımları tam olan araçlarımızla yükleriniz sevk ederiz.

 

Ağır Nakliye ve Lowbed (Gabari Dışı)

 

Katar’a ihracat ürünlerini var ve ağır, gabari dışı ürünler nasıl göndereceğinizi düşünüyorsanız. Lowbed ve sal kasa araçlarımızla gabari dışı yüklerinizi güvenli ve sağlam şekilde Er-Ruwais Liman teslimi başta Doha, Al-Reyyan gibi Merkezi şehirlere teslim ederiz. Zorlu yüklerin kolayca altından kalkmak için FXNAK Lojistik ile tanışmalısınız. Uzman olduğu hatlar arasında ve uzman olduğu işlerde her zaman sizin yanınızdadır.

 

Küresel ve Türkiye lojistik sektörünün 2023’teki genel görünümü Küresel ve Türkiye lojistik sektörünün 2023’teki genel görünümü

Parsiyel Taşımacılık

 

Yükleriniz full tırdan az ise ihracat beyannamesi açabiliyor ve alıcınız ithalat işlemi yapabiliyorsa yükleriniziparsiyel denizyolu ile Katar’ın Hamad Limanına teslim ederiz. Maliyetlerinizin rekabetçi şartlarda düşürülmesi için mutlaka bizimle tanışmalısınız. Global ekonomi sisteminde rekabet koşullarında ayakta durabilen firmalar ürünlerini dünyada satabilmektedir. Maliyetleri düşüren en büyük etkenlerden biri nakliye ve lojistik’tir. Parsiyel taşımacılıkta maliyetleri düşüren taşımacılık yöntemlerden biridir.

 

Kaynak: Katar Nakliye

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi