IMEAK DTO, ocak meclis toplantısında konuşan Cengiz Kaptanoğlu şu bilgileri verdi: "Ulaştırma Bakanı benim arkadaşım. Tertemiz bir insan. Bakanlık danışmanının bu kadar yetkili olmasını kabul etmiyoruz. Kılavuz Römorkorlar yönetmeliği başta olmak üzere benzer konular hep yanlış anlatılmış. Ali Bey, bu konuların kendilerine hep yanlış anlatıldığını bizlere ifade ettiler. 

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın 'Karadeniz' müzakerelerinde çatlak Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın 'Karadeniz' müzakerelerinde çatlak

ODAMIZ ÖNDERLİK YAPMALI

Bu konularda IMEAK DTO'nun önderlik yapmasını istiyoruz. IMEAK DTO, tam bir uyum içerisinde çalışıyor. Uzun yıllardır bizde hem çalışma kültürü hem de takım olma kültürü gelişti. Bunları kaybetmememiz ve hatta geliştirmemiz, bizden sonraki kuşaklara aktarmamız gerekiyor.

 

ÜLKENİN DENİZCİ OLMASI İÇİN ÖLÜRÜM

'Denizci millet, denizci ülke' diyoruz. Ülkenin denizci olması için ölürüm. 'Denizci millet, denizci ülke' derken bunları boşuna demiyoruz. Reis-i Cumhur'umuzun 16 birimi var. Bizi o birimden koparmayın.

TÜRK BAYRAK YERİNE YABANCI BAYRAK...!

Bizim deniz ticaret filomuz bitti. Türk bayrak yerine yabancı bayraklı gemilerin deniz sularımızda yüzdüğünü görmek bizleri üzüyor, kehrediyor. Yabancıya geçiş ciddi bir sorun. Başarı; birlikten, sevgiden geçer."

AHMET DOĞAN

Editör: Haber Merkezi