Uluslararası düzeyde pazarlama çalışmaları yapan İzmir Shipyard, gemi inşaa sektöründe dünya devi Güney Kore’nin öncü firmaları arasında yer alan ONO Group ile İzmir Shipyard teknelerinin satış distribütörlüğü anlaşmasını yaptı.

 

Uzakdoğu’da önemli bir ihracat ağının temellerini attı

 

Temelleri 1996 yılında atılan Gözüyılmaz Mühendislik’in yurtdışı markası olan İzmir Shipyard, uluslararası pazarlama çalışmalarına hız kesmede devam ediyor. Güney Kore’nin alanında köklü ve öncü kuruluşu olan ONO Group ile uzun görüşmeler ve karşılıklı ziyaretlerin ardından, 10 Mayıs tarihinde Seul’de Izmir Shipyard teknelerinin satış distribütörlüğü anlaşması imzalayan Izmir Shipyard, başta Güney Kore olmak üzere Çin ve Japonya pazarları için önemli bir ihracat ağının da temellerini atmış oldu.

 

 

Bir ilke daha imza attı

 

Ülke ekonomisi adına son derece sevindirici olan bu gelişmeye ilaveten, yine ONO Group ile satış distribitörlüğünün yanı sıra, İzmir Shipyard tarafından geliştirilen teknelerin tasarım, mühendislik ve üretim süreçlerini kapsayan bilgi ve deneyimin Güney Kore’ye aktarımına imkan tanıyan know-how ve teknoloji trasferi anlaşması sağlanarak, bu alanda da bir ilke imza attı.

 

 

İnam: Mutlu ve gururluyuz

 

Tamer Kıran: Denizciliği çok zor günler bekliyor Tamer Kıran: Denizciliği çok zor günler bekliyor

İmza töreninde konuşan İzmir Tersanesi Gemi Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür İnam, “Öncelikle çok mutlu ve gururlu olduğumuzu belirtmek isterim. İki dost ülke arasındaki ekonomik işbirliğine yapılan bu katkının artarak devam etmesi ve diğer hedef pazarlara taşınması için İzmir Shipyard markamızla çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz” dedi.  

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi