İTÜ-GİMDER’in 4 seneden beri sürdürmekte olduğu Mentör Projesi kapsamında öğrenci ve mezunlar, 23.12.2018 tarihinde Khalkedon Fenerbahçe’de düzenlenen bir kahvaltı organizasyonunda buluştu. Toplam 74 kişinin katılımıyla gerçekleşen bu güzel etkinlikte, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde okumakta olan öğrenciler ile kendilerine İTÜ-GİMDER aracılığıyla mentorluk yapma konusunda gönüllü olan alanında uzman İTÜ mezunları bir araya geldiler.

BTÜ Denizcilik Fakültesi'nden "Gemi Mühendisleri Bursa'da" paneli BTÜ Denizcilik Fakültesi'nden "Gemi Mühendisleri Bursa'da" paneli

 

NELER HEDEFLENİYOR?

İTÜ-GİMDER başarıyla yürütmekte olduğu Mentör Projesi ile sektörde çalışmakta olan İTÜ mezunları ile öğrencileri biraraya getirerek, kendilerinden destek almaları, bu yolla profesyonel yönelimlerine karar vermeleri, hayata hazırlanmaları ve böylelikle hem öğrenim hayatlarında hem de ileride çalışma hayatlarında başarılı olmalarına katkı sağlamayı hedeflemektedir. 2018-2019 öğrenim yılı için 52 yeni öğrenciye mentör atamaları yapılmış, şimdiye dek toplamda 295 öğrencinin kariyer ve gelişim hedeflerine erişmelerinde yollarını ışık tutulmaya çalışıldı. İTÜ-GİMDER’in bu önemli projesinde bilgi, deneyim ve özverileriyle toplamda 155 İTÜ mezunu gönüllü katkı sundu. İTÜ-GİMDER, tüm katılımcılara, değerli katkılarını esirgemeyen mentörlerine ve organizasyonda emeği geçen, öğrencilerle dernek arasında bir iletişim kanalı ve aynı zamanda derneğin kuruluş noktası olan İTÜ Gemi Mühendisliği Kulübü’ne gönülden teşekkür ederken, gelecek yıllarda bu projenin sürdürülebilmesinin sağlanması için İTÜ GİDB mezunlarına bu projeyi ve başarılarını gururla sundular.

Editör: Haber Merkezi