İstanbul’da Türkiye Yarış Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenecek yelken yarışı heyecanı başladı. 13 Nisan’da (yarın) Moda’dan startı verilecek yarış, 14 Nisan’da Tuzla Körfezi’ndeki turun ardından sona erecek. İki etap olarak düzenlenen yarışın ardından Viaport Marina’da düzenlenecek tören ile birincilere Fahir Çelikbaş Kupası verilecek.

 

Yatlar 18 deniz millik yarışı Viaport’ta tamamlayacak

 

İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti

Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışlarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Yarışın ilk ayağında, 13 Nisan Cumartesi günü Moda’dan verilecek startın ardından yatlar 18 deniz millik yarışı Viaport Marina önündeki varış hattında tamamlayacaklar. İkinci ayağı 14 Nisan’da Tuzla parkurunda iki adet şamandıra yarışının takip ettiği serinin ödülleri gün sonunda yapılacak ödül töreninde sahiplerini bulacak. 13 – 14 Nisan’da tekneler Viaport Marina’da ücretsiz konaklayabilecek” denildi.

 

‘Yarışçıların ailelerini de Viaport Marina’ya davet ediyoruz’


Viaport Marina Cup’ı bir gelenek haline getirdiklerini kaydeden Viaport Marina Müdürü Sinan Arslan, “Bu yılda her yıl olduğu gibi Viaport Marina Cup organizasyonuyla yat yarışına adımızı vermekten ve İstanbul yarış filosunu marinamızda ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yarışçıların ailelerini de Viaport Marina’da vakit geçirmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Sosyal yaşamla denizi kucakyan marina!

 

Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, 650 yat kapasiteli marinasıyla İstanbul’un en yeni marinası olma özelliğini de taşıyor. Viaport Marina’da alışveriş adası, Avrupa’nın en hızlı roller coaster’larının içerisinde bulunduğu Korsan Adası Tema Park, Timsah Park, Aslan Park ve yaz aylarında faliyete girecek aquapark bulunuyor. Sosyal yaşamın merkezi olan Viaport Marina’da kampanyalar ve avantajlı hizmetler de tekne sahiplerinin hizmetine sunuluyor.

 

7DENİZ  

Editör: Haber Merkezi