İstanbul’da geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nın ilk üç gününde şehir hatlarında doluluk oranı yüzde 84’e ulaştı. 1 milyon 169 bin yolcunun seyahat ettiği vapur seferleri 3 gün içinde bin 541 sefer gerçekleştirdi.

 

Bayram boyunca en çok vapurla seyahat etmeyi tercih eden İstanbullular, Karaköy, Kadıköy, Eminönü, Üsküdar, Beşiktaş ve Adalar hatlarında ücretsiz seyahat etmenin keyfini çıkardı. İBB şehir hatlarının doluluk oranı bayram süresince yüzde 84'e ulaştı. 

 

1 milyon yolcu vapur kullandı, bin 541 sefer gerçekleşti 
 

Ramazan Bayramı'nın 1'inci gününden başlayarak 3'üncü gününün bitimine kadar 1 milyon 169 bin yolcu vapurla seyahat etmeyi tercih etti. 3 gün boyunca bin 541 vapur seferi gerçekleşti. Şehir hatlarında doluluk oranının yüzde 84'e ulaştığı Ramazan Bayramı'nda vatandaşlar en çok Kadıköy, Üsküdar ve Adalar'a gitmeyi tercih etti. 

 

Vatandaşlar en çok Kadıköy, Üsküdar ve Adalar'a seyahat etti
 

Şehir hatları içerisinde bayram boyunca en çok yolcu taşıyan hatlar ise Karaköy - Kadıköy, Eminönü - Üsküdar, İstanbul - Adalar oldu. İstatistiklere göre, Karaköy - Kadıköy vapur hattını 280 bin 738 yolcu kullandı. Eminönü - Üsküdar vapur hattını 276 bin 373 yolcu kullanırken, İstanbul - Adalar vapur hattını ise 221 bin 809 yolcu kullandı. 

 

Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi