Saygınlar nakliyat firması uzun yıllardır Türkiye ve İran arasında rofesyonel taşımacılık hizmeti veren bir firmadır. Nakliyat firmamız Türkiye ve İran arasında sağlamış olduğu taşımacılık hizmetleri ne modern tırları ile gerçekleştirir. Saygınlar lojistik firması Türkiye ve İran arasında Frigo nakliye ve parsiyel nakliye gibi hizmetleri de sunuyor. Nakliyat firmamızdan Türkiye ve Özbekistan arasında Frigo ve parsiyel nakliye hizmeti de talep etmeniz mümkündür.  İran nakliye hizmetimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bizden hizmet talep etmek için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz. 

 

İran / Tahran Frigo Hizmetler

 

İran frigo nakliye hizmete soğuk muhafaza altında taşınması gereken yüklerin nakliyesini verilen isimdir. Saygınlar nakliyat firmasının Frigo nakliye hizmeti sayesinde yaş meyve sebze ilaç meyve suyu et ve et ürünleri gibi soğuk muhafaza altında gereken tüm yükler firmamızın özel frigorifik tırları ile taşınır. Firmamız olarak Türkiye ve İran arasında güvenilir frigo nakliye hizmeti vermekteyiz. Frigo Taşımacılık hizmetimiz ve diğer hizmetlerimiz ile ilgili bilgi almak ve hizmet talebinde bulunmak için bize bir telefon ile ulaşabilirsiniz. Irana bazargan gümrüğünden geçişler yapılıyor. Türkiyeden ise Gürbulak sınır kapısı genelde kullanılmaktadır.

 

İran Parsiyel Nakliye 

İran parsiyel nakliye hizmeti Nakliyat firmamızdan müşterilerimiz tarafından en çok talep edilen hizmetler arasında yer alır. Parsiyel nakliye hizmetinin bir diğer adı da parça eşya taşıma hizmetidir. Parça eşya taşıma hizmeti ekonomik olması nedeni ile günümüzün en çok tercih edilen nakliye hizmetleri arasında yerini almıştır. Parça eşya taşıma hizmetinde birkaç kişiye ait olan eşyalar aynı nakliye tırı içerisinde taşınır. Nakliye ücreti birkaç kişi tarafından ödeneceği için fiyat da oldukça uygun olur. Saygınlar lojistik firmasının parsiyel nakliye hizmetinden faydalanmak ve bilgi almak için firmamıza bir telefon ile ulaşabilirsiniz. İstanbul / Ataşehir depomuzdan her hafta düzenli parsiyel kargo şeklinde çıkışlar mevcut.

 

İran Nakliye Fiyatları 

 

İran nakliye fiyatları Türkiye İran arasında taşınması talep edilen eşyaların boyutuna cinsine ve hacmine ve adresin uzaklığına bağlı olarak farklılık gösterir. Saygınlar nakliyat firması olarak sizlere en uygun fiyatlar ile Türkiye İran arasında taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Sunmuş olduğunuz nakliye hizmetlerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve hizmet talep etmek için firmamıza bir telefon ile ulaşabilirsiniz.​​

 

İran Karayolu Taşımacılığı

 

UYDU BAĞLANTILI TAKİP SİSTEMLERİ İLE 24 SAAT ONLİNE OLARAK TAKİP EDİLEBİLEN ARAÇLARDAN OLUŞAN FİLOMUZ, GENİŞ HİZMET AĞIMIZ, DÜNYA ÇAPINDA PRESTİJLİ ACENTELERİMİZ, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER DAİM ÖN PLANDA TUTAN UZMAN EKİBİMİZ VE MÜŞTERİ ODAKLI ÇÖZÜMLERİMİZ İLE HIZ VE SERVİS KALİTESİ BAKIMINDAN KUSURSUZ BİR KARA YOLU TAŞIMACILIĞI HİZMETİ SUNUYORUZ.

 

LPG taşımacılığı TCDD tarafından yapılacak LPG taşımacılığı TCDD tarafından yapılacak

Kara yollarında uluslararası taşımacılık hizmetlerimizi, müşterilerimizin faaliyet gösterdiği sektörleri göz önüne alarak en uygun araçları ve teknolojileri seçerek sunuyoruz. . Sürekli değişmekte olan kreasyonlar için hızlı ve ihtiyaca özel çözümler üretiyoruz.


[email protected] mail adresinden hızlı dönüş alabilirsiniz.

Kaynak : iran türkiye arası lojistik

 

Editör: Haber Merkezi