Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve yönetimi başta olmak üzere, geceye; donanma, il ve ilçe idari yöneticileri, Panama Başkonsolosluğu, Kocaeli Liman Başkanlığı, Yalova Liman Başkanlığı, ticaret ve sanayi odaları, STK’lar ve üyeler tarafından katılım sağlandı.

 

 

 

Yönetim Kurulu Başkan Vedat Doğusel’in konuşmalarıyla başlayan gala, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un konuşmalarıyla devam etti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Denizcilik ve Kabotaj Bayramına özel düzenlediği ‘Denizcilik ve Kocaeli’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Aksoy, Başkan Kıran ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından takdim edildi.

 

 

Ardından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında İMEAK DTO Kocaeli Şubesi’nin yaptığı etkinlikler hep birlikte izlendi. Havai fişek gösterileriyle sona eren gecede, İMEAK DTO Kocaeli yönetimi, misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek tek tek uğurladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

İspanya hücum gemisi Sarayburnu'na demirledi İspanya hücum gemisi Sarayburnu'na demirledi

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi