İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. İMEAK DTO Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır’ın başkanlığında düzenlenen toplantı, 110’un üzerinde kişinin yaşamını yitirdiği İzmir depremi ile ilgili depremzedelere geçmiş olsun dilekleri ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren eksi Başbaşkan Mesut Yılmaz için baş sağlığı dilekleri ile başladı.

Sanmar'dan 'Karbon Ayak İzi Raporu' Sanmar'dan 'Karbon Ayak İzi Raporu'

 

 

Video konferans yoluyla düzenlenen toplantı meclis toplantı zabıtlarının onaylanması gündemiyle devam etti. Toplantı bir sonraki gündem maddesi olan Aliağa Meclis Binası’nın alınması gündemine geçildi. Oylamaya sunulan Aliağa Şube binasının alınması, 460 metre karelik bir alana sahip olan ve Aliağa’nın merkezinde yer alan yeni hizmet binası, 4 milyon 750 bin TL’ye mal olacak.

 

 

Yeni bina Aliağa’ya hayırlı olsun

 

Yeni şubenin alımının onaylanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek, konuyu İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran’a taşıdıklarını ve ilk günden beri kendilerine destek verdiğinin altını çizerek, “Burada denizci kardeşlerimiz olarak fedakarlık ettiğimiz sürece her şeyin daha da iyi olacağını düşünüyorum. Burada bizim yanımızdan hiç eksik olmayan denizci kardeşlerimiz için yapmış olduğumuz bu Deniz Ticaret Odası adına yatırımın ülkemize, milletimize ve Aliağa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Toplantı Ekim ayı faaliyet raporu gündemi ile devam etti.  

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi