Carnival Corporation'ın bir bölümü olan Costa Cruises için hem iyi hem kötü haber var. Costa’nın bazı seferleri iptal edilirken bazıları hizmete geri döndü.

 

Sektör genelinde kapanıştan bu yana ilk kez bir Costa Cruises gemisi, yolcuları karşıladı ve yola çıktı. Hem sağlık protokolleri hem de kimin yelken açmasına izin verildiği konusunda -birçok kısıtlama olsa da - ileriye doğru büyük bir adımdı ve denize dönme endişesi olan birçok kruvazöre umut veren bir andı.

 

Costa, Güney Amerika'da 2020-21 sezonunu iptal edeceğini açıkladı.

 

Sonuç olarak, Kasım 2020 ile Nisan 2021 arasında Costa Fascinosa, Costa Luminosa ve Costa Pacifica gemisinde planlanan ve Güney Amerika dışına çıkılması planlanan tüm yolculuklar durduruldu.

 

Hattın Güney Amerika operasyonlarının yönetici başkanı Dario Rustico, "Costa Cruises 72 yıldır Güney Amerika'da kesintisiz seyrediyor ve burada çalışmaya devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz" dedi.

 

Aslında mevcut sezon iptal edilmiş olsa bile, Costa bir sonraki sezon için rezervasyonları açtı.

 

"2021-22 sezonunda bölgedeki operasyonları iki gemiyle yeniden başlatmayı dört gözle bekliyoruz" diyen Rustico, "Gemilerimizde İtalya'nın en iyilerini ve Güney Amerikalı konuklarımıza eşsiz ve aynı zamanda özel bir deneyim sunmaya devam ediyor" dedi.

 

Bu rezervasyonlar satışa çıktı. Şu anda işler devam ederken şirket Costa Favolosa'nın 5 Aralık 2021'de Santos'tan hizmete dönmesini bekliyor. Gemi, ülkenin kuzeydoğu bölgesini ziyaret eden bir dizi 6 ve 7 gecelik sefer yapacak. Gemi ayrıca üç ve dört gecelik üç mini yolculuk, ayrıca Noel ve Yılbaşı arifesi yolculukları yapacak.

 

Bu arada Costa Pacifica, Prata bölgesinden 7-8 gece sürecek yolculuklarla bölgeye dönecek.

 

Yolcu gemilerini Türk kadın kaptanlar yüzdürüyor Yolcu gemilerini Türk kadın kaptanlar yüzdürüyor

Costa Cruises, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn, P&O Cruises (hem Birleşik Krallık hem de Avustralya), Aida Cruises ve Cunard'ı da işleten Carnival Corporation'ın bir bölümüdür.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi