Horoz Grup Şirketlerinden, Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A. Ş. şirket stratejileri doğrultusunda üst yönetim kadrolarında organizasyonel yapılanmaya gitti. Yeni yapılanmaya göre, 2006 yılından bu yana Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve TİC. A.Ş.’nin çeşitli faaliyetlerinde Grup Başkanı pozisyonunda görev alan Mehmet Aykut Aygüven İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine, 1997 yılından bu yana Horoz Grup şirketlerinde Genel Müdür ve Grup Başkanı pozisyonlarında görev alan Gürkan Gürbüz İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine, 1998 yılından bu yana Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve TİC. A.Ş.’nin Operasyonel ve İş Geliştirme departmanlarında çeşitli pozisyonlarda yönetici olarak görev alan, en son Dağıtım Operasyon İş Geliştirme Direktörü olarak çalışan İlker Özkocacık Yurtiçi Lojistik Grup Başkanı görevine, 1987 yılından bu yana Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve TİC. A.Ş.’nin Uluslararası Karayolu Taşımaları faaliyetinde çeşitli pozisyonlarda yönetici olarak görev alan, ve son olarak Operasyon Direktörü pozisyonunda bulunan Naci Altun ise UKT Grup Başkanı görevine atandı.

 

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş.  bünyesindeki atamaların yanı sıra, 2003-2019 yılları arasında Borusan Lojistik bünyesinde Satış ve Operasyon faaliyetlerinde yönetici pozisyonlarında farklı görevlerde yer alan, en son İcra Kurulu Üyesi görevinde bulunan Sinan Cem Savcı Eylül 2019 tarihi itibari ile Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve TİC. A.Ş. Şirketimizde İş Geliştirme Grup Başkanı pozisyonunda göreve başladı.

 

UTİKAD’a denizci başkan UTİKAD’a denizci başkan

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Tic. A.Ş.  yeni yapılanma ile uluslararası standartlarda yürütülen işlerde daha etkin bir işleyişe sahip olmak, tüm birimlerin ortak hedef ve gaye doğrultusunda hareket etmelerini sağlamak, küresel yapı içerisinde rekabet gücümüzü arttırarak, vizyoner ve yenilikçi bir bakış açısı ile tepe yönetimden alt kadrolara kadar tüm çalışanlarına hedef ve amaçları nüfus ettirebilmeyi hedefliyor.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi