Yalova’da tersanede iş kazası: Başmühendis hayatını kaybetti Yalova’da tersanede iş kazası: Başmühendis hayatını kaybetti

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen meslek grupları kahvaltılı istişare toplantıları devam ediyor. Geleneksel meslek gurubu kahvaltıları kapsamında meslek grupları ile bir araya gelerek istişare kahvaltıları düzenleyen Hopa TSO 3. meslek grubu üyeleri ile bir araya geldi. Kahvaltı esnasında oda tarafından hazırlanan ve 2013 yılında gerçekleştirilen seçim sonrası yönetime gelen ekibin faaliyet ve çalışmalarına dair enstantaneler içeren video, Çağçağan Şelalesi fotoğrafları ve Hopa TSO tanıtım videosu katılımcılara kahvaltı boyunca paylaşıldı. 3. meslek grubunun meclis temsilcileri Yener Balkaya, Okan Poyraz ve Meriç Burçin Özer konuşmalarını gerçekleştirdi. Katılımlarından dolayı meslek grubu üyelerine teşekkürlerini sunan konuşmacılar, sektörleri hakkındaki tespit ve değerlendirmelerini paylaştılar.  HOPAPORT Genel Müdürü ve 3 Meslek grubu temsilcisi Meriç Burçin Özer, Hopa Limanı’nın geçmişteki ve şimdiki yılları arasında karşılaştırma yaparak şimdiki iş potansiyeli ve limanın işleyişi hakkında üyelere bilgi verdi.

 

HOPAPORT’taki iş potansiyelini artırma çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Özer, limandaki her iş artışının bir şekilde Hopa’ya olumlu yansıdığını, başta nakliye sektörü olarak her alanda potansiyel olarak ilçe ekonomisine katkı sağladığını da sözlerine ekledi. Grup üyelerinin ardından yönetim kurulu başkanı Osman Akyürek, bir konuşma yaptı. Akyürek, konuşmasında “Kahvaltıya katılıp bize zaman ayırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Meslek Grupları ile kahvaltılarımızın amacı faaliyetlerimizi paylaşmak, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı dile getirip yardımlaşma dayanışma sağlayıp daha iyi neler yapabileceğimiz hususunda bilgi alışverişi sağlamaktır. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası olarak sadece ekonomik değil sosyal alanda da faaliyetlerimize devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Kahvaltıdan sonra katılımcılar arasında yer alan akademik danışman Tuğba Aydın Azalov, Muhammet Uzunkaya, Hüsnü Hatinoğlu, Kemal Gazioğlu, Tekin Ataselim, Celil Yıldırım, Hakan Arslan, Yahya Bostancı, Turgay Altunkaya, Murat Topaloğlu ve Nejdet Karabacak’a söz vererek değerlendirmeleri alındı.

Editör: Haber Merkezi